iva e-go s8 matblauw

Iva E-go S8 Matblauw

Een kleine en gekleurde Iva E-go S8 matblauw kopen? U kunt deze ook in alle andere denkbare kleuren bestellen. We zien deze veel onder de stadrijders. Wat is het een geweldige e scooter en dat voor weinig geld. Deze wordt in de volksmond ook wel goedkope stadsscooter of retro scooter genoemd. Het uiterlijk van de Iva is natuurlijk één en al Italië. Geen wonder dat het een populaire scooter in Amsterdam en omstreken is. De E-accu maakt deze tot een zuinige stadsscooter. Uiteraard ook ideaal voor woon werkverkeer of kleine ritten.

Deze is zoals u kunt zien op de afbeelding voorzien van een strak design. De retro scooter is tevens te verkrijgen in het wit, geel, groen en mat zwart. U kunt gemakkelijk doorklikken via scooters voor het totaaloverzicht. Uiteraard kan ook deze worden voorzien van extra scooteronderdelen. U kunt denken aan een windscherm of bijvoorbeeld bijpassende voetsteunen. Zoekt u een scooter met een klassieke uitstraling? U bent aan het juiste adres met de Iva E-go S8 matblauw. De lage prijs is tevens een voordeel om lekker te genieten van de buitenlucht. U kunt ook eens langs de Milano scooter retro en de goedkope scooter.

Iva E-go S8 Matblauw

De Iva E-go S8 kopen kan gemakkelijk bij onze aanbieder. Uw scooter wordt tevens rijklaar gemaakt en een kentekenbewijs en ketenplaat worden natuurlijk meegeleverd. Zoekt u een retro scooter om gezien mee te worden? Deze is dan ideaal om de shinen in de stad. De prijs heeft te maken met de afwerking. Een veelgestelde online vraag die een keer moet worden beantwoord. Uiteraard is de veiligheid van de E-go in orde. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. De kwaliteit van deze is niet iets om zorgen over te maken. Al jaren wordt getest met de nieuwste technologieën dus u kunt ook met deze scooter veilig te weg op.

iva venti scooter kopen

Koop bij bol.com

Zoals gezegd is dit een echte retro scooter. Wat wil een retro scooter precies zeggen? Het betreft in het geval van een retro scooter en dus ook deze. Als sinds de jaren 60 is een retro scooter geweldig populair. De uitvoering is een 25 km/h wat dus betekent dat u geen helm op hoeft! Dit wordt ook wel stadsscooter genoemd omdat deze heerlijk is te gebruiken voor klein afstanden maar natuurlijk ook voor langere afstanden. U heeft opbergruimte genoeg in de Buddy seat. Daarnaast is deze heerlijk wendbaar in het verkeer. Uiteraard is ook gelet om de medepassagier die genoeg ruimte en houvast heeft op de scooter.

Iva Scooters Online

De Iva scooters online en in dit geval een Iva E-go? U bent verzekerd van perfecte kwaliteit en de zuinige scooter is uitgerust met 10 inch banden dus lekker kort op de weg. De koeling van de Iva is luchtgekoeld en te verkrijgen in diverse kleuren. Het is een lichtgewicht onder de scooter van 750 kilo wat de scooter geweldig zuinig maakt. U kunt lang genoeg vooruit als u deze maar bijtijds oplaad! Kortom u zult geen spijt hebben. U heeft 5 jaar garantie op de Iva scooters! Bekijk naast deze ook eens de Santini E-capri matzwart 45km-u scooter in onze scootershop!

Andere bezoekers bekeken ook: