retro scooter milano wit met bruin

Milano Scooter Retro

Een witte scooter met bruine buddy seat heeft de naam Milano scooter retro meegekregen. Beschikbaar in onze scootershop voor €999,06. Bekijk ook de goedkope scooters zoals de Iva Lux electric zwart en Iva E-go S8 matblauw. Ga voor een hele andere naar de Santini E-capri matzwart 45km-u scooter. Hieronder gaat u naar aanbieder Bol.com waar deze tijdelijk beschikbaar is.

milano scooter retro

Koop bij bol.com

Retro scooters zijn al sinds de jaren 60 onwijs populair. De populariteit is gekomen met de Vespa scooter die nu niet meer te betalen is. Tegenwoordig ziet u naast de Vespa scooters ook heel veel retro scooters waaronder de Milano en de retro scooter Roma. Wenst u bijvoorbeeld een scooter voor de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag dan is deze Milano scooter retro ideaal. U ziet dan ook veel scooters in het straatbeeld van de grote steden. Uiteraard is het heerlijk als u in een kleinere stad of dorp woont. Het voordeel van deze is de prijs. Bekijk het totaaloverzicht scooters in onze categorie fietsen en scooters.


Milano Scooter Retro

De Milano scooter retro is ontworpen in de 25 km uitvoering. U hoeft voor deze retro scooter dus geen helm te dragen. Heerlijk om lekker op uw goedkope scooter door de wind te razen zonder een helm te hoeven dragen. Bekijk hier het overzicht scooters om tot de juiste keuze te komen. Het aanbod van de retro scooters is beperkt wat te maken heeft met de prijs. Een Italiaans design te verkrijgen in een 2-tal kleuren.

Een scooter is het beste vervoermiddel als we het hebben over woon- werkverkeer

Wil u een retro scooter kopen? U bent bij Royal Merchandise aan het juiste adres. Wij bieden ten alle tijden voordelige scooters aan met een bijzondere tint. Een retro scooter kan eenvoudig bij onze partner Bol.com worden georganiseerd. U betaalt in een veilige omgeving en kunt al binnen een dag gebruik maken van uw retro scooter. Let wel op dat de scooter kan worden getest in één van de 15 vestigingen of gratis worden thuisbezorgd. Een retro scooter kopen was nog nooit zo gemakkelijk. U kunt morgen al rondrijden op de fantastische retro scooter.

Retro Scooter en Stadscooters

Wat maakt de retro scooters zo uniek? Ten eerste heeft u een ruime zitting niet alleen voor de bestuurder maar ook voor de bijrijder. De veilige retro scooters in dit geval de Milano heeft een veilige basis en is vaak getest. Verder heeft de bijrijder het voordeel van een rugsteun die vrij uniek is bij retro scooters. De 4-takt motor en lage wegligging zorgen voor extra rijplezier. Tevens is de Milano scooter retro voorzien van brede banden zodat u altijd comfortabel een rit kunt maken op deze prachtige scooter. De elektrische start zorgt ervoor dat u ook tijdens de koude wintermaanden de scooter gemakkelijk kunt starten. Omdat wij veel vertrouwen hebben in de Milano scooter retro krijgt u 1 jaar garantie op het product.

retro scooter milano wit met bruin

In de scootershop krijgt u niet alleen 1 jaar garantie. Onderhoud en herstel kunt u namelijk ook gewoon bij ons laten doen. De scootershop die van alle markten thuis is met professioneel personeel. Het personeel heeft jarenlange ervaring op het gebied van scooters en retro scooters en laat u dus niet in de kou staan. Niet helemaal zeker of de Milano scooter retro bij u past? Geen probleem u kunt vrijblijvend een proefrit maken in onze scootershop in Maastricht, Gulpen en Eindhoven. Uiteraard is het de bedoeling dat u in het bezit bent van een geldig scooterrijbewijs of gewoon rijbewijs.

Leave a Comment