iva lux electric zwart

Iva Lux Electric Zwart

In diverse kleuren hebben we een scooter van Iva Lux electric zwart. Hier gaat het om de zwarte maar deze is er ook in het blauw, rood, groen, roze etc in onze scootershop. De lux heeft een 25 km/h variant of 1 met helmplicht met zijn 45 km/h en 49cc motorinhoud. Hier gaat het dus om de 25 km/h variant. Bestel hieronder direct bij Bol.com. Daar is deze te vinden voor de beste prijs.

  • Merk scooter: Iva
  • Diverse kleuren

De scooterverkoop groeit in de zomermaanden maar de Iva is ook zeer geschikt voor de wintermaanden. De prachtige en goedkope Iva scooters zijn voorzien van een Italiaans design. Een Italiaans design komt van de Vespa scooter. Een Vespa scooter bestaat al vanaf de tweede wereldoorlog en is met de retro scooters niet weg te denken uit ons straatbeeld. Deze heeft een een prachtig strak en retro design is een must have voor de scooterrijder. Bestel de Iva scooters hierboven bij Bol.

Iva Lux Electric Zwart

Wilt u een Iva Lux scooter kopen? De Lux maar ook zeker de Iva Venti zijn geweldig populair. De retro scooter is zo populair door de ideale prijs. De Iva wordt steeds meer gedetailleerd gemaakt. De details in de Iva Lux scooter vindt u in de buddy seat, extra opbergruimte en vormgeving. De extra opbergruimte zit bijvoorbeeld onder het stuur en u kunt altijd een helm kwijt in de buddy. De vormgeving op de scooter ziet u terug in de display. Een vernieuwde klok, snelheidsmeter en benzinemeter worden allemaal digitaal aangegeven. Een prachtige e-scooter en te vergelijken met de Iva E-go S8 matblauw.

Wij vinden alle kleuren passen bij een scooter…hoe denkt u hierover?

De naam van de scooter is nog niet bij iedereen bekend. De meest bekende scooters die wij kennen zijn de Piaggio en Gilera om een 2-tal voorbeelden te noemen. Deze is uiteraard veilig ontworpen maar er is meer. Een schuifje voor het slot zorgt dat de scooter diefstal vriendelijk is en u kunt deze beveiliging aanscherpen met een scooteraccessoires zoals een slot of windscherm. Een windscherm zorgt dat u geen vliegen gaat vangen tijdens de ritjes.

Iva Artikelen 2 Wielers en Meer

De Iva scooter is een vrij nieuwe op de markt. De voordelige prijs en uitstraling maakt het tot de perfecte scooter voor lange ritten maar ook ideaal voor woon en werkverkeer. Een Iva scooter lijkt over het algemeen best veel op de modern Vespa scooter. Het unieke is de uitstraling, iedereen wil wel op een Italiaans ogende scooter rijden. De extra accessoires van deze zoals een achter rek maakt het geheel af. Het achter rek is opklapbaar om uw medepassagier het comfort te bieden die hij of zij nodig heeft. Tevens is de achtervering van deze is vernieuwd. Dit wil zeggen dat u en uw passagier geen last hebben van hobbels in de weg. Zoekt u al jaren een ideale scooter voor de geweldige ritjes? Dan is de veilige Iva scooter zeker iets voor u.

iva lux kopen

Koop bij bol.com

Een retro scooter is een naam die we al een aantal keer hebben gebruikt. Wat is dit eigenlijk? Een Italiaanse ogende scooter en oogt heerlijk comfortabel. Een Vespa scooter kreeg eigenlijk als eerste de naam retro scooter. Inmiddels mogen we de Iva Lux electric zwart en andere Iva scooters ook retro scooter noemen. Het comfort is ook een eis van een retro. Heeft u wel eens Amsterdam bezocht dan kunt u zich voorstellen dat de Lux prima in het plaatje past. We wensen u heel veel plezier met deze prachtige retro scooter. Uiteraard kan deze worden geleverd met kentekenplaat en kentekenbewijs. Van IVA hebben we ook een scootmobiel Carpo 2.

Hieronder de mogelijke goedkope Iva Lux online kleuren.

  1. IVA zwart
  2. Blauwe Iva
  3. IVA Italië
  4. Roze IVA
  5. Iva Lux wit
  6. Grijze Iva Lux

Andere bezoekers bekeken ook: