interline houten zwembad bali

Interline Houten Zwembad Bali

Koop hier een Interline houten zwembad Bali rond of ga voor een ovale / vierkante. U kunt een houten zwembad voor in de tuin bestellen en deze wordt gratis geplaatst. In de categorie zwembaden vind u ook diverse andere varianten. Via onderstaande button komt u terecht bij alle mogelijkheden als het om Interline gaat.

interline zwembad bali rond

Shop hier Interline zwembaden

Waarom een Interline zwembad? Het zijn plaatjes om te zien en geeft direct een rijke uitstraling. U ziet een overzicht met diverse goedkope houten zwembaden. Deze met naam Bali is te verkrijgen in diverse afmetingen. U kunt dus gaan voor de 650 cm, 530 cm, 440 cm en 355 cm omtrek. Altijd al een populair familiezwembad willen hebben dan zit u goed met een prachtig Interline zwembad.

De Interline zwembad Bali rond is een betrouwbaar zwembad die jarenlang mee zal gaan als zwembad in de tuin.

Goedkope Interline zwembaden vind je bij Bol.com. We hebben ook zeker luxe zwembaden welke fantastisch staan in uw tuin. Het bouwsysteem is sterk en redelijk eenvoudig op te bouwen. Van welk hout is de Interline swimmingpool gemaakt? Het betreft hier Nordic Pine hout. Nordic Pine zorgt voor een zwembad die wel 10 jaar zonder zorgen in uw tuin zal staan. Het hout is tevens gedroogd en extra stevig gelakt en ook nog eens zeer duurzaam.

interline houten zwembad bali

Interline Houten Zwembad Bali

Een goedkoop Interline zwembad Bali is niet alleen rond te verkrijgen maar ook al rechthoek. Het betreft in alle gevallen zeer grote zwembaden en geschikt voor jong en oud. Een Interline ovaal bad wordt door middel van een stalenconstructie bij elkaar gehouden. Het zwembad wordt natuurlijk geleverd met instructies zodat u niet van een koude kermis thuiskomt. Bij onze partner kunt u eventueel bekijken hoe de complete constructie in elkaar moet worden gezet. De zwembadwanden zijn extreem dik en veilig zodat u tuin geen ravage wordt. Een Interline zwembad Bali rond wordt geleverd met dekzeil, trap, zandfilterinstallatie en nog veel meer.

  • Zwembadmerk: Interline
  • Afmetingen: 650 cm, 530 cm, 440 cm en 355 cm omtrek
  • Wand: dik, hout en veilig
  • Inclusief: dekzeil, trap en filter