flashing rollers hakwielen

Flashing Rollers Hakwielen

In de kleuren blauw, zwart en roze kan je Flashing Rollers hakwielen kopen? Bij Royal Merchandise de nieuwste gadgets van 2018. De fun flashing hakwielen zijn geweldig populair voor in de zomer. We hebben natuurlijk eerder de schoenen met wielen gezien wat wielen zijn vast onder de schoen.

wieltjes onder schoenen

Rollers en skeelers

De flashing rollers kunnen op de hak van iedere schoen worden vastgezet. Vergelijkbare gadgets in onze gadgetshop zijn bijvoorbeeld Cardiff Skates of de rage van afgelopen zomer de Self Balance Board Hoverboard. Bekijk hieronder het overzicht van goedkope hakwielen of flashing rollers zoals ze ook worden genoemd.

Flashing Rollers Hakwielen

Schoenen met wieltjes en dus ook deze geweldige Flashing Rollers zijn de hit van 2016. De bovenstaande rollers zijn de standaard variant maar de rollers zijn ook te verkrijgen met lichtjes. Lichtjes in de schoenen waren ook al populair dus vandaar deze samenvoeging. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor hem of haar dan zit je goed met Flashing Rollers hakwielen. De rollers zijn geschikt voor iedere schoen en maat. Een groot voordeel dat je dus niet vast zit aan een maat. De Flashing Rollers kunnen worden vastgemaakt door middel van een riem aan de bovenkant. De twee bekende merken van de rollers zijn Hudora en Razor. Bestel dus snel de fantastische heel wheels. Bekijk hieronder nog het filmpje over de flashing roller skate.

flashing rollers hakwielen

Comments

  1. Author

   Beste Willemieke,

   Gaaf zijn ze he! Kunnen wij je ergens mee van dienst zijn?

   Gr,
   Royal Merchandise

Leave a Comment