Opblaasbaar Eiland Bestway

Een opblaasbaar eiland Bestway bij Royal Merchandise om met de hele familie op te chillen. Bekijk in het overzicht zwembaden ook eens een kleiner opblaasbaar eiland. De gadgets om een vakantie door te brengen met populair opblaasbaar speelgoed. Een nieuwe populaire sport is Stand Up Paddle Board en boarden. Het grote opblaasbare luchtbed is ideaal te vervoeren naar een vakantiebestemming. Bekijk in de tabel hieronder waar een uniek opblaasbaar eiland Bestway beschikbaar is.

opblaasbaar eiland bestway

Shop hier opblaasbare eilanden

Opblaasbaar Eiland Bestway

Een opblaasbaar eiland wordt volledig Eiland Opblaasbaar 389×274 cm met zitmog genoemd. Het zijn de prachtige drijvende vlotten om met 8 of meer personen te dobberen op het water. Het eiland heeft genoeg ruimte om bijvoorbeeld drank en eten op te bergen. Een opblaasbaar eiland zoals te zien op de afbeelding is geweldig groot en beschikt zelf over een zonnescherm. Het plateau kan natuurlijk worden verlengd met eigen drijvende attributen zoals een opblaasbare band. De ingebouwde stoelen en lounge bank achterin zijn fantastisch. Verder heeft het opblaasbare drijfvlot overal grepen om uzelf vast te houden. Springt u in het water dan kunt u eenvoudig op het opblaasbare eiland Bestway klimmen. Gaat u met een groot opblaasbaar eiland Bestway het water op dan zult u zeker opvallen. Klik hieronder snel verder en vindt meer informatie!

Island Opblaasbaar Speelgoed

Island opblaasbaar speelgoed in dit geval bij Bol.com met diverse mogelijkheden qua speelgoed. Liever een zwembad bekijk dan eens een Intex zwembad. Intex is geweldig populair door de goedkope opblaasbare speelgoed. Een opblaasbaar zwembad of opblaasbaar eiland het maakt allemaal niet uit. Gezellig met een groep op vakantie en bent u vaak in de buurt van het water dan is een opblaasbaar eiland Bestway zeker geweldig. Heeft u kleine kinderen dan kunnen de kids met opblaasbare bandjes veilig mee op het grote opblaasbare luchtbed. We wensen u veel plezier met het XL eiland en maak er een fijne vakantie van.

opblaasbaar eiland bestway

Shop hier opblaasbare eilanden

Opblaasbaar Eiland Specificaties

Het opblaasbare eiland Bestway heeft natuurlijk een aantal belangrijke specificaties:

  • Opblaasbaar Speelgoed
  • Inclusief opblaasbare stoelen
  • Grepen
  • Geschikt voor mini en senioren
  • Maximaal 10 personen
  • Afmetingen: 3890 x 2740 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *