elektrische fiets sparta espeed

Sparta E-Speed Heren

De nieuwste vriant met de elektrische Sparta E-Speed heren en de Sparta ION E-speed zijn moderne e-fietsen. U wordt overal heengebracht binnen de snelste tijd die u maar kan bedenken. Vergelijkbare elektrische fietsen zijn bijvoorbeeld de Gazelle Orange C7 heren en de elektrische fiets met lage instap brinckers. Het is één van de beste merken op de markt op het gebied van elektrische fietsen en wordt met de dag populairder.

sparta e-speed heren

De elektrische fietsen nemen veel van het andere vervoer over zoals goedkope scooters. Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat u snel op uw bestemming komt, maar u zult ook uitgerust op uw bestemming aankomen. U hoeft namelijk maar heel licht te bewegen om de e-fiets vooruit te laten komen. Bij de elektrische Sparta E-Speed heren komen een heleboel handigheidjes kijken die voor iedereen erg aangenaam zullen zijn. Natuurlijk is de snelheid van de fiets een vanzelfsprekend voordeel ten opzichte van normale fietsen. Naast de snelheid is de duurzaamheid van de elektrische Sparta E-Speed heren ook geweldig. De E-bike verbruikt geen brandstof maar natuurlijk wel elektriciteit. Het gemakkelijke hierbij, is dat u de accu simpelweg van de elektrische fiets kunt verwijderen en overal weer kunt opladen met een normaal stopcontact. Wenst u liever een goedkope elektrische fiets? Bekijk dan eens de elektrische fiets Sparta Pick Up Electric.

elektrische fiets sparta espeed

Sparta E-speed Heren

De elektrische fietsen Sparta in diverse soorten te verkrijgen. We kennen de nieuwe Sparta Mojo Electric, Sparta F7e Lage Instap en de populaire Sparta MNb 2016 Lage Instap. Het model elektrische Sparta E-Speed heren is namelijk te verkrijgen in de kleur zwart met grijs. De Sparta elektrische fiets is wel erg mooi met een sportief model. Ook aan stevigheid is gedacht. De Sparta E-Speed heren kan wel tegen een stootje door de sterke bouw met aluminium buizen. Ook is aan het geluid van de Sparta E-bike gedacht. Om nou de hele tijd naar een irritant zoemend geluid te luisteren is natuurlijk ook niet aangenaam. De Sparta E Speed heren heeft hier veel mee gesleuteld en heeft het geluid van de elektrische fiets zo minimaal mogelijk gemaakt. Uiteraard is naast de heren variant natuurlijk ook de Sparta elektrische fiets dames te verkrijgen.

  • Fietsenmerk: Sparta
  • E-fietsen en E-bikes
  • Bosch V9 motor
  • Afneembare accu
  • 45 km/h

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *