zelfopblazend luchtbed fatboy

Lamzac Fatboy Rood Blauw Groen Bruin Zwart Paars

Lamzac Fatboy rood blauw groen bruin zwart paars kopen? In ons overzicht gadgets de handige ligzak zelfopblaasbaar en te verkrijgen in diverse kleuren. In dezelfde categorie hebben we ook een opblaasbaar eiland en bijvoorbeeld een opblaasbare ananas. Een Lamzac luchtbed aanbieding al vanaf €49,99. Bekijk hieronder snel waar een Fatboy zelfopblaasbare luchtbed is te bestellen.

lamzac fatboy rood blauw groen bruin zwart paars

Lamzac in diverse kleuren

Lamzac Fatboy Rood Blauw Groen Bruin Zwart Paars

Een Lamzac Fatboy kopen? Een prachtig zelfopblaasbaar luchtbed voor op vakantie. U hoeft nooit meer te betalen voor een bedje op het strand. Met de Lamzac heeft u altijd een eigen bedje binnen bereik. De volledige naam van de zelfopblaasbare Lamzac is Lamzac Hangout. Een dergelijk luchtbed werd binnen de kortste keren een geweldig succes in Nederland maar ook daarbuiten. In het filmpje onderaan ziet u hoe eenvoudig een zelfopblazend luchtbed fatboy.

zelfopblazend luchtbed fatboyLamzac in diverse kleuren

Lamzac Luchtbed Aanbieding

De Lamzac luchtbed aanbieding nu al voor een paar tientjes. In het jaar 2012 toen de Hangout nog in de kinderschoenen stond was hier moeilijk een prijs aan te hangen. We hebben Bol.com als aanbieder geselecteerd voor een Lamzac luchtbed aanbieding want bij veel aanbieders is deze uitverkocht. Bij aanbieder Fonq betaal je al snel €74,50 voor de Lamzac® The Original. We wensen u veel plezier met de fantastische Lamzac Fatboy rood blauw groen bruin zwart paars.

SeatZac Chill Opblaasbaar

Bij onze aanbieder ook een SeatZac Chill opblaasbaar. De opvolger van de Lamzac met een nog betere en stabielere opblaasbaar bed / zitzak. Eenvoudig te vullen met lucht en handig mee te nemen op vakantie of naar het strand. Ook voor de SeatZac Chill opblaasbaar is weer geen pomp nodig. Verkrijgbaar in diverse kleuren maakt het tot een ideaal cadeau.

  • Seatzac
  • Opblaasbaar zonder pomp
  • Eenvoudige draagtas

Leave a Comment