elektrische fiets batavus cnctd retro

Elektrische Fiets Batavus CNCTD

De uitzonderlijke transportfiets met naam elektrische fiets Batavus cnctd mag er wel zijn. Een vergelijkbare elektrische transportfiets is de elektrische fiets dames Azor of Gazelle Miss Grace Dames. Batavus heeft de fiets in een nieuwe versie als e-bike op de markt gebracht. Daarmee biedt Batavus u een sterke goedkope elektrische fietsen, voorzien van Hollandse degelijkheid om zo eens te zeggen.

elektrische fiets batavus cnctd

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Gaat u voor een elektrische fiets Batavus cnctd? U kiest dan voor een uitstekend afgewerkte, betrouwbare Batavus e-bike. Met een luxe zadel voor comfort tijdens al uw ritten, lang of kort. En met wat verder nodig is, bijvoorbeeld om uw deze elektrische transportfiets tijdelijk te stallen. Vandaar een ijzersterke standaard die uw e-bike stevig overeind houdt. Onderdeel van de prima kwaliteit die Batavus als van oudsher goed bekendstaande fietsfabrikant levert. Een uitstekend plan, een elektrische fiets Batavus cnctd kopen. Korte ritjes of voor uw gezondheid? Ideaal om op de e-bike te stappen als u dan toch moet kiezen.


elektrische fiets batavus cnctd retro

Elektrische Fiets Batavus CNCTD

In onze overzicht goedkope elektrische fiets kwamen we deze Batavus ook al tegen. Het betreft een populair en bekend merk voor een zeer zachte prijs. Benieuwd naar een de andere fietsen in het artikel goedkope elektrische fietsen online? Klik dan op de blauwe link. Met een Batavus elektrische fiets geniet u van alle voordelen van een Batavus elektrische fiets. Deze is comfortabel en veilig, zodat u onbezorgd en geholpen door een solide fietsmotor met een betrouwbare accu, al fietsend een heerlijk ruggensteuntje krijgt.

elektrische fiets batavus cnctd e go

Een Batavus elektrische fiets heeft als basis de jarenlange ervaring en betrouwbaarheid die Batavus als fietsenfabrikant levert. Batavus staat gunstig bekend om de prima verhouding tussen prijs en kwaliteit. Misschien komt dat voor een deel door spreekwoordelijke Friese zuinigheid. Vanuit de fabriek in Heerenveen levert Batavus nu, naast andere fietsen, via haar betrouwbare landelijke netwerk van Batavus-dealers ook e-bikes. Gaat u een elektrische fiets Batavus cnctd kopen, dan koopt u goed. Deze heeft een moderne, stoere uitstraling met matzwart als basiskleur en voor dames in blauw met rood, mooi fris. Bekijk hier een totaaloverzicht elektrische fietsen in onze fietsenshop.

Andere bezoekers bekeken ook: