sparta electric regular

Sparta Electric Regular

De meest standaard fietsen met de Sparta Electric Regular, Sparta M8i Hydro heren 2019 en de Sparta ION E-speed e-bike.Voorbeelden van goedkope elektrische fietsen van Sparta. Vergelijkbare goedkope e-bikes zijn de elektrische fiets Batavus cnctd en Gazelle Miss Grace dames fiets. Bekijk via onderstaande link de goedkope elektrische fietsen Sparta. 

elektrische fiets sparta regular electric n3

Een Goedkope Sparta elektrische fiets zoals een elektrische stadsfiets Sparta is een bijzonder exemplaar in het assortiment van Sparta. Er zijn goede redenen als het gaat over het onderwerp een Sparta Electric Regular kopen. Deze Sparta e-bike is perfect geschikt voor korte ritten zoals in de stad. De Sparta Electric Regular heeft een mist-grijze kleur en is daardoor een stoere versie van de Sparta e-bike. De Regular E heeft een degelijk frame van aluminium, verder drie versnellingen en remmen die zorgen voor een optimale veiligheid. Met onder de achterdrager een uitneembare accu, die u bijna altijd en bijna overal kunt opladen. Bekijk hier het overzicht elektrische fietsen. 

  • Elektrische fietsen Sparta
  • Kleuren: grijs met zwart
  • E-bikes heren en dames
  • Regular E

Sparta Electric Regular

Een Sparta Electric Regular kopen? U koopt dan een Sparta e-bike met een bijzonder goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Het betreft hier dan ook een goedkope elektrische fiets. In onze blog hebben we deze ook behandeld zoals te lezen in het bericht goedkope elektrische fiets kopen. De e-bike zorgt voor een aangenaam rijgedrag en de relatief gunstige prijs zorgt ervoor dat de Sparta Electric Regular geweldig populair is. De E-motion technologie zorgt voor ruime, eenvoudige en gemakkelijke bedieningsmogelijkheden. Sparta e-bikes past dit systeem toe in elektrische fietsen met motoren in het midden van de fiets of op de bagagedrager.

sparta electric regular

De goedkope E-bike Sparta zoals hier de Sparta Electric Regular is beschikbaar voor dames en heren. De ruime keuze e-bikes in onze shop met een grote hoeveelheid accu’s kunt u zelf bepalen welke actieradius bij jou past. U kunt alle elektrische fiets specificaties bekijk bij onze betrouwbare aanbieder Fietsenwinkel. Hier ziet u dan een actieradius tot maar liefst 145 kilometer beschikbaar is. De standaard fabrieksgarantie kan worden verlengd tot maximaal 5 jaar, dus met de zekerheid die je als gebruiker ook wordt geboden. Voor goed zicht en voor uw eigen veiligheid de eenvoudig bedienbare en heldere LED-verlichting.

Een Sparta Electric Regular kopen zorgt voor veiligheid en comfort. Veel rijplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *