tandem nindo-e elektrische tandem 7 speed matt blue

Tandem Nindo-e Elektrische Tandem 7 Speed Matt Blue

De bijzondere lange fiets met naam tandem Nindo-e elektrische tandem 7 speed matt blue. Deze kan nu worden besteld in de fietsenwinkel. Qua prijs en kwaliteit te vergelijken met de Azor elektrische tandem of de Sparta double i. De bijzondere elektrische fietsen is speciaal ontworpen voor twee personen. Nindo-e maakt al jaren fietsen en zijn inmiddels ook marktleider als het gaat om E-bikes of elektrische fietsen. U kunt ook kiezen voor een losse e-bike gewoon voor 1 persoon. Ga hieronder direct naar Bol.com voor de beste prijs.

tandem nindo-e elektrische tandem 7 speed matt blue

Direct naar de goedkoopste aanbieder

Deze wordt geroemd en is populair door de prijs en omdat het een elektrische tandem betreft. De ION voorwielmotor zorgt ervoor dat u alle weersomstandigheden kunt verslaan en ook bergopwaarts is eenvoudig met extra trapondersteuning maar ook zonder. De veilige elektrische tandem is voorzien van veel extra’s voor lang maar ook korte ritten. De tandem is tevens voorzien van 8 versnellingen en geweldige led lampen mocht u het donker trotseren. Hier hebben we ook de elektrische fiets zoals de elektrische fiets classic 3 speed nexus shimano wit

Tandem Nindo-e Elektrische Tandem 7 Speed Matt Blue

De Nindo-e elektrische tandem is natuurlijk weer te personaliseren. Dit kan door te kiezen uit diverse accu’s en accessoires om de fiets helemaal eigen te maken. U kunt zelfs kiezen voor een ION motor tot wel 210 kilometer. De accu is eenvoudig te verwijderen en kan zo binnen worden opgeladen. Een goed slot is misschien handig om uw E-tandem te beschermen tegen ontvreemding. De totale lengte van de Elektrische tandem Sparta is 240 cm. Bekijk alle informatie betreffende elektrische tandems bij Bol.com. Niet zeker van je zaak? Bekijk dan ook een elektrische fiets met lage instap Brinckers.

  • Elektrische tandems en e-tandems
  • Lage instap
  • Variant: Nindo-e

sparta double i 2018

Andere bezoekers bekeken ook: