Sennheiser HD 598 Koptelefoon

De Sennheiser HD 598 koptelefoon is een prachtig exemplaar van Royal Merchandise uit de Sennheiser lijn. Een overzicht van welke koptelefoon past bij u met onder andere de Sennheiser HD 201. De Sennheiser studio koptelefoon in de kleur champagne is niet alleen een plaatje om te zien maar brengt ook een fantastisch geluid voort.

sennheiser hd 598

Shop de HD 598 koptelefoon

In de oorschelpen is gekozen voor een bruine passende kleur. De grote vraag bij de kenners was of de koptelefoon te vergelijken is met een andere Sennheiser koptelefoon? Het antwoord kunt u vinden bij de Sennheiser Momentum Koptelefoon. De Sennheiser HD 598 heeft een veel hogere frequentie en verder heeft deze een veel langere kabel. Een nadeel zou kunnen zijn dat de Momentum een stuk lichter is. We komen hieronder terug op het verschil tussen de Sennheiser HD598 hoofdtelefoon en Sennheiser Momentum over ear 2.

Sennheiser HD 598 Koptelefoon

De Sennheiser HD 598 wordt gezien als studio koptelefoon maar ook als DJ koptelefoon. Naast deze twee eigenschappen is de HD 598 ook een mode accessoire door het uiterlijk. De over-ear koptelefoon is te verkrijgen in een 3-tal kleuren maar Champagne is toch wel erg uniek. Uw muziek carrière een stap verder of heerlijk genieten van de Sennheiser HD 598 onderweg? Het is allemaal mogelijk met de prachtige Sennheiser koptelefoons.

Sennheiser HD 598 versus Sennheiser Momentum

Zoals u in de inleiding kunt lezen wordt de HD 598 het meest vergeleken met de Momentum. Het geluid wordt bijvoorbeeld bij de HD 598 door de achterkant geleid. Verder is bijvoorbeeld de kabel 3 meter in plaats van 1.60 meter. De voordelen van de Sennheiser Momentum is dat deze bijvoorbeeld lichter is. De Momentum is ontworpen voor het park en daarom laat deze wel geluid door. De Sennheiser HD 598 zorgt voor een volledige dichtheid. Een tweetal prachtige Sennheiser koptelefoons met de Sennheiser HD 598 als beste voor muziek.

Shop de HD 598 koptelefoon

Sennheiser HD 598 Kenmerken

Buiten dat de kleur van deze Sennheiser hoofdtelefoon prachtig is heeft deze ook vele andere kenmerken. Zo heeft deze een meegeleverde adapter van 6.3 mm en een aansluiting van 3.5 mm. Verder heeft de koptelefoon een geweldige frequentiebereik van 38.500 Hz. Zoals u van Sennheiser gewend bent is deze koptelefoon van milieuvriendelijke materialen gemaakt. Het gewicht van de koptelefoon is 270 gram. Ook voor deze is rekening gehouden met comfort. De oorkussens en hoofdband bevatten zeer zachte kussens. De oorkussens worden niet warm om de oren. Kortom het is niet alleen een prachtige koptelefoon maar krijgt u voor de prijs ook nog eens comfort en een top geluidskwaliteit. De koptelefoon wordt tevens gratis thuisbezorgd.

  • Naam: Sennheiser HD 598
  • Frequentiebereik: 38.500 Hz
  • Zachte oorkussens
  • Adapter 6.3 mm en plug van 3.5 mm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *