elektrische boxspring zwart inclusief matras cool 180x220cm

Elektrische Boxspring Zwart Inclusief Matras Cool 180x220cm

Koop bij ons een elektrische boxspring zwart inclusief matras Cool 180x220cm of ga voor een nog grotere boxspring 240×220. Slaap als een koning(in) in dit geweldige bed die als 4,5 ster wordt omschreven. Daarnaast ziet u op de afbeelding al dat het een geweldige design is met perfect ligcomfort. Ideaal dus als u snel last van uw rug krijgt dan slaapt u geweldig op deze boxspring. Als u kijkt naar het elektrische aspect is dat heerlijk wanneer u leest in bed. Lekker om op zaterdagochtend met de afstandbediening omhoog te komen en koffie te drinken. Wij hebben hier gekozen voor de comfortschuim boxsprings vanaf maat 180 maar u kunt de grote zelf bepalen. We kunnen voorstellen dat u nog een grotere wenst. De prijs stijgt wel wanneer u een groter formaat wenst.

elektrische boxspring zwart inclusief matras cool 180x220cm

Koop bij bol.com

  1. Nederlands fabricaat
  2. Elektrisch verstelbare bodem | hoofd- en voeteneind
  3. Box geveerd met comfortschuim

Een 3-tal zaken die van belang zijn om te weten. Het voordeel van een Nederlands fabricaat is dat deze zo kan worden gerepareerd. We gaan er vanuit dat alles zonder problemen verloopt maar u kunt het nooit weten. Bij het bestellen kan er extra aandacht worden besteld aan het formaat maar hier straks meer over. Ga ook eens langs bij de luxe elektrische boxspring met tv lift Sleepnext HQ 180x200cm.

Let OP!
Het is niet altijd mogelijk om de boxen en het hoofdbord in het huis naar boven te krijgen. Let dus goed op wanneer je een bed breder besteld dan 100 cm en langer dan 200 cm.

Elektrische Boxspring Zwart Inclusief Matras Cool 180x220cm

We gaan hier verder in om het matras, hoofdbord en matrastopper. Als we beginnen met het matras dan is dit een pocketvering matras met 7 comfortzones. Aan beide kanten heeft deze een laag van 3cm comfortschuim. U kunt vervolgens kiezen uit soft/medium/hard. De hoes kan eraf en verder kan het matras aan beide kanten worden beslapen. Ideaal dus wanneer u gaat schoonmaken. Daarboven hebben we een matrastopper van koudschuim. Ook deze kan op 40 graden worden gewassen net als de hoes van het matras. Het hoofdbord is groter dan het bed. Let dus op bij het bestellen of deze echt naar boven kan. Soms helpt het om de trapleuningen alvast weg te halen.

  • Hoofdbord breedte: 20 cm breder dan het bed
    – dikte 10 cm | hoogte 110 cm
  • Pocketvering matras
  • Topper van hoogwaardig koudschuim
  • Totale hoogte bed 62 cm
  • Kleur poten altijd: Zilver / grijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *