illy x1 anniversary espresso & coffee zwart

Illy X1 Anniversary Espresso & Coffee Zwart

Koop hier de Illy X1 Anniversary Espresso & Coffee zwart. U zet een lekker bakkie door met deze futuristische machine. Ga bijvoorbeeld voor een espresso, long black of lungo. U zet deze eenvoudig met een Illy koffiecup. Hieronder gaat u naar Coolblue waar deze voor de beste online prijs is te vinden.

U heeft een bakkie door op de button te klikken. Ideaal dus voor een snelle bak. Deze wordt veel gezien in de luxere hotels of in slaapkamers. Uiteraard kan deze ook gewoon in de keuken. 1 druk op de knop en u heeft u koffie of espresso zo voor u staan. Daarnaast heeft deze een warmhoudplaat, uw koffie koelt dus minder snel af. Ga ook eens langs de Nespresso koffiecupmachine zwart Magimix Inissia M105.

Illy X1 Anniversary Espresso & Coffee Zwart

U zag misschien al het stoompijpje. Het is ideaal om melk op te schuimen in een kannetje. Lekker toch een cappuccino of latte macchiato voor uw gasten. De temperatuur van het stoom regelt u met de temperatuurmeter. Geen zin om uw apparaat schoon te maken? Het is in ieder geval eenvoudiger gemaakt met het automatische ontkalkingsprogramma. Uw koffiemachine en vooral deze Illy is dan zo weer schoon.

  • Illy X1
  • Veel gezien in luxe hotels
  • Snel uw espresso of cappuccino
  • Stoompijpje
  • temperatuurmeter

Andere bezoekers bekeken ook: