bbq carawela doze grill kooktoestel

BBQ Carawela Doze Grill Kooktoestel

Koop hier de BBQ Carawela Doze grill kooktoestel uitgekomen in 2022. Een geweldige vuurschaal welke we eerder zagen bij Ofyr. Misschien denkt u wel? Carawela waar ken ik dit toch van? Het klopt helemaal ze staan bekend om te prachtige pizzaovens. Een filmpje ziet u onderaan. Ga via onderstaande button direct naar Bol.com.

Een filmpje van deze is dus nog niet beschikbaar. Daarom proberen we het met tekst zo duidelijk mogelijk te maken. Een bakplaat rondom waar u voor de hele straat vlees, groente, pakketjes maar ook vis op kunt klaarmaken. Mag ook wel met zo’n grote ronding. Wenst u te gaan voor gezond koken dan is deze ook werelds. Een prachtig design welke al diverse prijzen in de wacht heeft gesleept.

BBQ Carawela Doze Grill Kooktoestel

Het veelzijdig kooktoestel maakt barbecueën tot een next level. Krijgt u wat gasten over de vloer dan maakt u zeker indruk met deze vuurschaal. De Carawela Doze is voor velen misschien nog onbekend maar daar gaat zeker verandering in komen. We kunnen wel zeggen dat het de perfecte Grill/BBQ is. Een prachtige schaal die u ook als vuurschaal kunt gebruiken. Wenst u iets heel anders? Ga dan eens langs de Durango Smoker Zwart 24 Yoder voor een andere unieke beleving.

  • Grill plaat 10 mm staal
  • 5 mm RVS om te grillen
  • 3 mm Corten staal bak voor de as
  • Gewicht 305 kg