durango smoker zwart 24 yoder

Durango Smoker Zwart 24 Yoder

Scoor hier de Durango Smoker zwart 24 Yoder om grote groepen te voorzien van eten. Met een totale kookoppervlak van 10.518 cm bent u de baas van de straat. Uiteraard is deze ook te verkrijgen in kleinere maten. Een voordeel is dat deze barbecue snel op temperatuur is. U kunt ook nog andere wielen plaatsen op de bbq smoker iets hoger te krijgen.

Wat zijn de 3 pluspunten van deze bazen smoker?

  1. Veelzijdige en grootste smoker
  2. 50 personen of meer voorzien van eten
  3. Door de wielen eenvoudig verplaatsen

durango smoker zwart 24 yoder

Een overzicht van alle Smokers

Durango Smoker Zwart 24 Yoder

Geeft u binnenkort een feestje? Ideaal om deze Durango smoker dan in de tuin te hebben. Shop deze bijvoorbeeld in combinatie met een Partytent Diamond Professional wit. Hij warmt erg snel op en voor langzaam roken of gewoon barbecueën hoeft u niet lang te wachten. De staalconstructie met luchtbeheer is bbqen zoals nooit tevoren :). Gaat u binnenkort vlees garen en geeft u een extra smaak mee? Een smoker controleert de omstandigheden zodat u eten perfect kunt garen. Bent u een grillmaster? Ga dan los met de nieuwste smokers.

Belangrijke Info
Grilloppervlak van 1062 cm2, 2 platen en 1031 cm2 aan langzaam rookoppervlak

Als u de smoker besteld krijgt u daar een pannenwarmer bij. Daarnaast een 2de schuifplaat en warmtebeheerplaat. Verder unieke handvatten en grote wielen. Verder zit er een temperatuurmeter bij. Een houtrooster in combi met de offset vuurbox. U bent een echte rookmeester in de straat. Ga los in de achtertuin met een leren bbq schort om en maak iedereen gek.

Specificaties van de smoker:

  • Netto kookoppervlak 9.487 cm2
  • Oppervlak: L 341 x H 213 x D 109 cm 
  • Twee kookroosters
  • Kookrooster van 46 x 59 cm in de vuurbox
  • Gewicht 584 kg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *