partytent diamond professional wit

Partytent Diamond Professional Wit

Partytent Diamond professional wit kopen? We hebben bij Royal Merchandise bovenstaande grote partytenten maar ook een luxe schaduwdoek op maat. Een grote partytent of partytent met zijwanden? We hebben het allemaal in onze tuinartikelen fanshop. Een Partytent Diamond professional wit zoals te zien heeft de afmetingen van 7m x 36m in het wit met zijwanden. Een prachtig puntdak en grote vierkante “ramen” is geschikt voor bruiloften, bijeenkomsten, feesten en beurzen. U kunt via onderstaande link direct een grote partytent bestellen.

partytent diamond professional wit

 

Shop de Partytenten en Paviljoens

Partytent Diamond Professional Wit

Een partytent Diamond professional wit heeft zoals u eerder kon lezen de afmetingen 7×36 meter maar dan wat kunt u nog meer verwachten. Een partytent met een zij-hoogte van 2,6 meter en een nok-hoogte van 3,9m. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de lange gasten. De partytent heeft dus genoeg ruimte voor bijvoorbeeld verlichting, slingers of een podium voor eventuele artiesten. De partytent Diamond professional wit of legergroen is fantastische voor horeca, kleine feesten of bijzondere gelegenheden. Een zeil op het dak ook wel zeildak genoemd is 100% waterdicht zodat u feest niet in het water valt. Het is een zwaar partytent dakzeil met bestaat uit zwaar UV-bestendig en extra stevig. U kunt de gasten, bezoekers of feestgangers met een gerust hart verwelkomen met de veilige en unieke partytent.

partytent royal grijs

Shop de Partytenten en Paviljoens

Grote Partytent Brandvertragend

Een grote partytent brandvertragend beschermd uw dus niet alleen tegen regen of sterke zonnestralen. De grote feesttent wordt daarom ook wel een opslagtent genoemd. Het betreft een dusdanig formaat dat eenvoudig alle meubels kunnen worden opgeborgen. De zijwanden zorgen voor een perfect klimaat en zorgt voor een zuurstoftoevoer en tentklimaat. Heeft u meer zin in een open partytent? De zijwanden zijn eenvoudig te verwijderen. U heeft dus aan weerszijde een 2 m lange zijwand die kan worden verwijderd. De zijkant kan dus worden gebruikt als ingang en de onderzijde heeft tochtflappen. Een feesttent moet dus ook brandvertragend zijn en dat is deze grote partytent.

Grote Partytenten

De partytent Diamond professional wit heeft een grote ingang en aan de kopse kant een kleine ingang. Het extra sterke stalenframe zorgt dat de constructie geweldig stevig is. De partytent en haar onderdelen zijn genummerd zodat deze gemakkelijker in elkaar kan worden gezet. De handleiding geeft extra informatie.

  • Partytenten en Paviljoens
  • Luxe en grote tenten
  • Feesttenten
  • Diverse kleuren en formaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *