horloge diesel dz7315

Diesel DZ7315 Horloge

Een grote kast voor het Diesel DZ7315 horloge in onze horlogeshop. Een prachtig goedkope horloge met een opvallende grote kast in het overzicht horloges heren. Een goedkope Diesel horloge waar u zeker de blits mee zult maken. Een Diesel horloge in dit geval de Diesel DZ7315 horloge is een succesvolle horloge uit de Diesel Mr. Daddy lijn.

diesel dz7315 horloge

Shop hier de Diesel horloges

Het grote verschil met de andere Diesel modellen is de diameter van 57 mm kast. In dit geval betreft het een heren horloge met een geweldige mooie ronde kast. Bekijk ook eens het overzicht koptelefoons en horloges voor horloges met een grote ronde kast.

Diesel DZ7315 Horloge

Het Diesel DZ7315 horloge is een nieuwe Diesel horloge. Een aantal kenmerken van het Diesel DZ7315 horloge volgen hier. Allereerst betreft het een ronde kast zoals ook te zien is op de afbeelding. Het is een mannen horloge van het merk Diesel met als kenmerk DZ7315. Zowel de kleur van de band als wijzerplaat zijn grijs. Het Diesel DZ7315 horloge is een Quarz analoog horloge. De afmetingen van het Dielsel DZ7315 horloge met een kast van 57 mm een hoogte van 14 mm en een breedte band van 28 mm. Het zijn verschillende lagen die de Diesel horloge heren doen overlappen. U heeft verder de beschikking over 4 verschillende display’s die u naar wens kunt instellen. Het Diesel DZ7315 horloge net als alle andere Diesel horloges heren worden geleverd in een prachtige horloge box.

horloge diesel dz7315

Diesel horloges heren hebben een overeenkomst. Alle Diesel horloges hebben een grote kast en een stoere uitstraling. Uiteraard zijn de Diesel horloges heren te verkrijgen in diverse kleuren en zijn ze gemaakt van diverse materialen. In de toekomst zullen wij een overzicht tonen en heeft u de keuze uit een bepaald soort materiaal. In het midden van de kast ziet u in  bij alle Diesel horloges heren de naam diesel staan. De Diesel horloges zijn te verkrijgen in analoge en Quarz varianten. Een Diesel horloge heeft u al vanaf €79,00 euro. Bekijk hier snel het overzicht herenhorloges in onze shop. Heeft u nog vragen dan horen wij dat graag.

  • Horloges en sieraden
  • Analoge en Quarz
  • Merk: Diesel
  • Type: DZ7315

Leave a Comment