gc horloge x90006g2s

GC X90006G2S Horloge Heren

Het sportieve horloge met koperen kleuren met naam GC X90006G2S horloge heren. Onderdeel van de Guess collectie van Royal Merchandise. Het overzicht heren horloges vindt u in de categorie koptelefoons en horloges. Wenst u een hele andere horloge mannen bekijk dan eens een Diesel DZ7314 horloge en Mykronoz Zewatch Smartwatch.

gc x90006g2s horloge heren

Shop hier de GC horloges

De kast is gemaakt van edelstaal, het bandje is keramisch en samen vormen ze een chique maar toch sportief uurwerk voor de man. Het GC horloge is voorzien van zeer sterk krasbestendig saffierglas. Een Zwitsers quartz gestuurd uurwerk is verantwoordelijk voor de juiste tijdsweergave. De wijzerplaat, gemaakt van carbon, is rijk gedetailleerd en voorzien van een in drie delen uitgevoerde chronograaf. Met een waarde van 10 ATM is het horloge absoluut waterdicht tot een diepte van 100 meter. Een horloge voor heren die zowel sportiviteit als absolute klasse combineren.

GC X90006G2S Horloge Heren

De GC X90006G2S horloge heren valt in het luxe en duurdere segment. Heren horloges zijn speciaal als modes accessoires ontworpen. We hopen u naast de GC horloges in de toekomst ook het grote onderdeel Guess horloges voor te schotelen. Alvast heel veel plezier met de GC X90006G2S horloge heren of bekijk het totaaloverzicht bij Horlogeboetiek.nl.

De keuze voor een GC horloge staat garant voor betrouwbare kwaliteit en jarenlang gebruik in combinatie met uitstraling en vakmanschap.

Een GC X90006G2S horloge heren kopen? Met dit GC horloge ontvangt u een duurzaam horloge met een sportieve en hoogwaardige uitstraling waarbij ieder detail perfect is afgewerkt. Het GC horloge is eenvoudig te bestellen via de partners van royal-merchandise.com. Het horloge wordt geleverd met gereedschap om desgewenst de horlogeband te kunnen bestellen en heeft twee jaar fabrieksgarantie op het uurwerk. Bekijk in de tabel hieronder waar de goedkope GC horloges eenvoudig kunnen worden besteld.

gc horloge x90006g2s

GC Horloges

GC horloges heeft een grote lijn van zowel dames- als herenhorloges. Voor de heren kan worden gekozen uit een sportieve chic, een klassieke en een special edition collectie. De dames hebben tevens de beschikking over de precious collection die rijkelijk zijn voorzien van diamanten en andere edelstenen. Een uitgebreide collectie waardoor er voor iedere smaak een GC horloge te vinden zal zijn.

  • Sieraden en horloges
  • Merk: GC
  • Type: X90006G2S
  • Luxe watches
  • Precious collection

Leave a Comment