michael kors horloge mk3247

Michael Kors Horloge MK3247

In de categorie goedkope horloges valt een Michael Kors horloge MK3247. Nog niet overtuigd bekijk dan ook eens het GC horloge X74013L. Bestel hieronder snel deze prachtige Michael Kors horloges goedkoop.

michael kors horloges

Shop hier de dames Horloges

De Michael Kors Horloge MK3247 is een uniek ontwerp op zich met vergelijkbare horloges als Armani Horloge AR7390. Michael Kors is de wereldberoemde modeontwerper die zich ook heeft toegelegd op de fraaiste accessoires zoals handtassen, zonnebrillen en juwelen. En zeker ook in een collectie luxueuze en opvallende Michael Kors horloges. Een goed voorbeeld is de Michael Kors horloge MK3247. Hiermee haalt u een zeer hoogwaardig horloge in huis die zal opvallen door zijn kwaliteit, draagcomfort en design. Een horloge voor de vrouw die zowel elegantie als sportiviteit verenigd. En voor de vrouw wiens horloge gezien mag worden.

Michael Kors Horloge MK3247

Een Michael Kors horloge kopen is eenvoudig bij onze betrouwbare aanbieder Bol.com. Het horloge is gemaakt van een rozé gouden roestvrijstalen kast die is afgewerkt met een schitterende gezette rand van mineraalglas. Ook de opvallende schakelketting, gemaakt van grote maar verfijnde schakels, is van hetzelfde materiaal vervaardigd. De 38 millimeter grote wijzerplaat is in zacht wit uitgevoerd waarin de cijfers stijlvol zijn verwerkt en zeer duidelijk zijn af te lezen. Het geheel is met krasbestendig mineraalglas afgewerkt. Het compacte horloges van Michael Kors doet op afstand denken aan de Armani horloges. Het grote verschil is een fijne look en deze heeft u morgen al in huis.

michael kors horloge mk3247

Goedkope Michael Kors horloges zijn al te verkrijgen vanaf een paar tientjes. Behalve de vrouwelijke elegantie komt ook het sportieve aspect van dit horloge tot uiting in drie kleine, in de wijzerplaat verwerkte, wijzerplaten. Deze chronograaf die onder anderen de datum aangeeft, is quartz gestuurd en derhalve uitermate nauwkeurig in gebruik. Desgewenst kan het Michael Kors horloge zonder probleem onder het douchen worden gedragen. Michael Kors staat achter zijn producten. Daarom krijgt u bij aankoop van dit horloge 2 jaar wereldwijde garantie. We wensen u alvast heel veel plezier met deze prachtige Michael Kors Horloge MK3247 en zien u graag terug.

  • Merk: Michael Kors
  • Categorie: Sieraden en horloges
  • Kleur: rose
  • Type: MK3247
  • Horloges dames en vrouwen