LG 86UH955V TV

De LG 86UH955V tv Ultra HD bij Royal Merchandise is ontworpen zodat u ten alle tijden kunt genieten van een bijzonder scherpe beeldkwaliteit, gebruik kunt maken van het internet en bijvoorbeeld alle nieuwe foto’s van de vakantie kunt bekijken. Met de LG 86 inch is het dus mogelijk om alle multimedia naar wens recht voor uw neus te hebben. Muziek tot video’s en van apps tot foto’s, alles kunt u samenvoegen op de LG LG 86UH955V tv. Een Smart TV kopen heeft daarnaast ook nog het voordeel dat u de juiste content voorgeschoteld krijgt door middel van suggesties op basis van uw kijkgedrag. Naast de LG 86UH955V LED TV, bestaat de lijn ook nog uit de LG 65EG960V Oled Curved TV en LG 84 Inch 84UB980V, welke het formaat 84 inch beslaat.

lg 86uh955v tv

Shop hier de Televisie

LG 86UH955V TV

Wanneer u de LG 86UH955V Ultra HD televisie in huis haalt, wordt het kinderspel om te schakelen tussen verschillende media bestanden of programma’s. LG heeft er namelijk voor gezorgd dat de afstandsbediening nu nog eenvoudiger is. Zo is het door de Magic Remote mogelijk te drukken en scrollen door de computermuis technologie. Beweeg dus met uw hand of met uw vinger om tussen kanalen te switchen, te scrollen of te klikken.

  • 3D smart-tv
  • 223cm
  • IPS 4K Quantum-beeldscherm
  • 3 HDMI, 3 USB
  • WiFi, Wifi Direct

LG Ultra HD Televisie

De LG 86UH955V tv is een van de meest populaire LG televisies op dit moment. Dit komt door de aantrekkelijke prijs en door de ongelooflijke scherpte van de LG UD 3D TV. UD beter bekend als Ultra Definitie. Zo heeft de LG 86 inch TV een resolutie welke bijna 4x zo hoog is in vergelijking met een normale HD TV. Op deze manier kunnen films, series en natuurlijk sportwedstrijden op een geweldige manier worden beleefd in uw eigen woonkamer. Scoor een goedkopere met de LG OLED55C8PLA 4K TV.

LG UD 3D TV | Draadloos

Iedereen is tegenwoordig mobiel en wil op ieder moment van de dag zijn of haar foto’s, video’s of streams kunnen bekijk op verschillende apparaten. Waar dit voorheen gebeurde met ingewikkelde en lelijke kabels, gaat dit met de LG 86UH955V nu gewoon draadloos. Uiteraard kunt u gemakkelijk verbinden met wifi, waardoor al uw apparaten met elkaar in verbinding staan. Hierdoor kunt u alle inhoud van uw telefoon, tablet, laptop en tv overal bekijken en uitwisselen. Een handige extra feature is de LG next generation 3D panel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *