Intex Easy Set Pool

Een Intex easy set pool van Royal Merchandise is eenvoudig op te zetten en te verkrijgen in diverse maten. De zomer staat weer voor de deur en het warme weer vraagt om snelle afkoeling in de tuin. De Intex easy set pool is, zoals de naam als zegt, zeer eenvoudig op te zetten. De kinderen hoeven zich met dit zwembad in de weekenden en de vakantie zeker niet meer te vervelen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens het Intex zwembad aanbieding en opblaasbaar eiland Bestway.
goedkope intex zwembaden

Shop hier opblaasbare zwembaden

Intex Easy Set Pool

Een Intex easy set pool geweldig om de zomer door te komen. Door de diepte van het bad, is de Intex easy set pool ideaal voor het hele gezin.
Het zwembad heeft een stevige opblaasbare Intex rand, met maar liefst drie lagen PVC. Wanneer de rand is opgeblazen, blijft de rest van het zwembad rechtop staan. Door de snelheid van het klaarzetten, kunt u het bad al binnen 15 minuten gevuld klaar hebben staan voor gebruik. De drie lagen zorgen voor voldoende stevigheid, maar tegelijk ook voor genoeg flexibiliteit, zodat u heerlijk tegen de randen aan kan liggen.

intex easy set pool

Shop hier opblaasbare zwembaden

Familie zwembad

Door de stevigheid en de grootte is het een ideaal Intex kinderzwembad. De kinderen kunnen er uren zwemplezier mee beleven. Het intex kinderzwembad is er in diverse maten, hierdoor brengt het bad, in zowel kleine als grote tuinen, veel speelplezier met zich mee. De grotere maten zijn ook voor oudere kinderen heel geschikt. Naast het gebruikersgemak, is het ook nog eens een heel goedkoop Intex zwembad. De kwaliteit is ondanks zijn voordelige prijs, zeker niet minder dan de andere Intex zwembaden. Wanneer u er een waterpomp bij gebruikt, kunt u het zwembad met gemak de hele zomer in de tuin laten staan. De prijs en kwaliteit verhouding van dit goedkoop Intex zwembad, maakt het de meest populaire zwembaden uit deze serie. Door het gebruiksgemak is het bad na de zomer ook weer gemakkelijk op te bergen.

  • Zwembadmerk: Intex
  • Diverse formaten
  • Beschikbaar met pomp
  • Stevige rand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *