vogue elektrische bakfiets e-cargo

Vogue E-Cargo Elektrische Bakfiets

In onze shop met overkapping een Vogue E-Cargo elektrische bakfiets. Een waar pronkstuk onder de 3 wiel bakfietsen. De Vogue E-Cargo 26 Inch Unisex 7V Rollerbrakes is te verkrijgen in de kleuren mat zwart en bruin. Een prachtige goedkope Vogue bakfiets om in de stad te manoeuvreren. Een handige manier om in de stad te verplaatsen? Ideaal wanneer u bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven woont maar ook zeker ideaal voor in het dorp.

Bekijk in de fietsenshop bijvoorbeeld ook eens een Troy elektrische bakfietsen en Johnny Loco elektrische bakfiets. Bekijk hieronder direct waar de e-bakfiets is te verkrijgen.

vogue e-cargo elektrische bakfiets

Shop hier de Vogue E-bakfietsen

Vogue E-Cargo Elektrische Bakfiets

Een E-cargo elektrische bakfiets is ideaal voor het vervoer van kids en goederen. De afbeelding hierboven is de elektrische bakfiets Vogue met een beschermhoes of regenhoes. Een regenhoes is natuurlijk ook te verkrijgen bij Bol. De elektrische bakfiets in de afbeelding hierboven in het Mat zwart maar ook te verkrijgen in het bruin. De elektrische bakfiets Vogue 26 inch unisex 7v is dus ontworpen door Vogue. 26 inch betreft de achterwiel met een 20 inch dubbele voorwiel. 7v staat in dit geval voor versnellingen; Shimano 7 speed, derailleur. De Vogue elektrische bakfiets biedt plaats voor 4 personen inclusief bestuurder.

elektrische bakfiets vogue 26 inch unisex 7v

Elektrische Bakfiets Vogue 26 inch Unisex 7v

De elektrische bakfiets Vogue 26 inch unisex 7v is een plaatje voor het straatbeeld. Wat wil een elektrische bakfiets zeggen? De Vogue met een Accu: 36V / 13Ah lithiumen is ook uitneembaar en de motor: met 250 Watt maakt het tot een geweldige bakfiets. De verlichting van de 3 wiel bakfiets bestaande uit LED verlichting zowel voor als achter. Bekijk in onze bakfietsenshop ook nog de elektrische bakfiets Cargo. We wensen u in ieder geval veel plezier met de Vogue E-Cargo elektrische bakfiets.

vogue elektrische bakfiets e-cargo

  • E-bakfietsen en Cargo fietsen
  • Met beschermingskap
  • Accu: 36V / 13Ah lithiumen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *