Samsung UE48JS8500 Curved

De Samsung UE48JS8500 curved kopen in onze platte tv shop van Royal Merchandise? Een prijs voor een Curved tv hoeft niet altijd extreem hoog te zijn. Zoekt u de grootste die momenteel te krijgen is kijk dan bij de Samsung UE78KS9500 Smart TV. We zorgen voor een totaaloverzicht televisies zoals bij Smart tv zodat u eenvoudig de ideale platte televisie kunt selecteren bij onze aanbieder.

Shop hier de Televisie

Samsung UE48JS8500 Curved

Het betreft hier een ultra zuinige Samsung UE48JS8500 curved met als volledige code UE48JS8500. Met zuinig bedoelen we energielabel A. De 48 in de code wil zeggen 48 inch Curved. Het beeldscherm van de Samsung TV heeft een nieuwe feature namelijk UHD Upscaling en Dimming. Het beeld van de Samsung UE48JS8500 curved is dus 4x zo scherp dan een normale HD TV. De populaire smart tv heeft tevens ingebouwde WIFI, Bluetooth en nog veel meer. Een nieuwe functie is de bediening met voice en Smart Touch Control. U kunt de televisie dus eenvoudig besturen door middel van uw stem of vingervlug met de prachtige afstandsbediening.

Samsung UE48JS8500

De Diagonaal van de Samsung UUE48JS8500 betreft 121,92 cm. Het is dus van belang om alvast ruimte te creëren om de Samsung curved in huis te kunnen plaatsen. Door het gebogen scherm heeft u een mega contrast ratio in huis. Een Ultra HD van 4K dus perfecte HD type. Een nieuwe eigenschap van de Samsung UE48JS8500 zijn de 4 HDMI poorten, 3 USB poorten en alle andere gebruikelijke poorten die we kennen van de Samsung televisie. Het prachtige geluid komt uit de twee ingebouwde boxen. Een complete televisie voor een fantastische prijs.

Samsung Curved Eigenschappen

Een kleine opsomming van de Samsung Curved eigenschappen:

  • 4K Ultra HD
  • 48 inch (121 cm)
  • 4 HDMI poorten
  • 3 USB poorten
  • 1 hoofdtelefoonpoort
  • 2 ingebouwde boxen
  • Smart Touch Control
  • Ingebouwde WIFI, Bluetooth en Quad Core processor
  • Energieklasse A

Het zijn een paar voorbeelden van deze prachtige Samsung UE48JS8500 Curved. Ideaal om sportwedstrijden, film, series en games op een prachtig beeld te spelen. We krijgen vaak de vraag of u nu last heeft van het gebogen scherm, uiteraard zult u daar alleen iets van merken als u let op kwaliteit van het beeld maar het is geen sta in de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *