Hovertrax Solowheel

Een Hovertrax solowheel de nieuwste rage van 2016. In onze shop hebben we bijvoorbeeld een hoverboard zwart om een voorbeeld aan te halen. We hebben de Hovertrax Electric al gezien bij verschillende bekende artiesten zoals Mario Balotelli, Chris Brown en Justin Bieber. Klinkt toch best goed! Het populaire speeltje wordt ook wel Monorover R2 genoemd. De soort skateboard is al getest door Soulja Boy, Nicki Minaj en ga zo maar door. Volgens kritische lezers zijn een Monorover R2 en een Hovertrax twee verschillende zelfbalancerende hoverboards! Via onderstaande link vindt u daarom een totaaloverzicht zelfbalancerende boards. U vindt meer informatie over de Self-balancing two-wheeled board via de blauwe link.

Hovertrax solowheel

De Hovertrax Solowheel is een scooter die zelf kan balanceren. De Hovertrax Solowheel wordt inmiddels aangeboden in onze categorie gadgets. Het vervoermiddel valt eigenlijk overal tussen. Het is geen elektrische fiets of skateboard en heeft wel weer iets weg van een Segway. Een Segway lijkt op de Monorover maar dan met stuur en iets grotere banden. U heeft vast het filmpje gezien van de Segway dat sprinter Usain Bolt omver wordt gereden. Inmiddels heeft het dus verschillende varianten met nieuwe namen maar wij houden het even bij een Hovertrax. Als u een leuke naam heeft kunt u deze natuurlijk achterlaten onderaan de pagina.

Monorover R2

hovertrax solowheelDe Monorover R2 zal niet snel de fiets doen vergeten maar kan aanslaan. De Hovertrax Solowheel zoals de Monorover R2 ook wel wordt genoemd, kost nu nog rond de €550 euro. Het glijden over de weg is gemakkelijk aan te leren maar kost wel enige moeite om onder de knie te krijgen. Verwacht dus niet direct allemaal trucjes en gekkigheid. Het is een nieuwe technologie waardoor u op de Monorover R2 altijd in balans blijft. U heeft de introductie al eens kunnen zien tijdens Shark Tank met als vervolg de Self Balance Unicycle. De Hovertrax Eletric is dus een apart vervoermiddel en geschikt voor de stoep qua snelheid. Uiteraard is de Monorover R2 inmiddels al geweldig populair in China, Japan en VS. In de volksmond wordt het ook wel Mini-segway, Airboard of drifting board genoemd.

nu bestellen

Klik hier om direct te bestellen >>>
Bol.com €385,00
Elders €575,00

Hoverboard Kopen

Een Hoverboard kopen of zoals men deze ook noemt de zelfbalancerende mini Segwayis al te verkrijgen voor een bedrag van 485,00 euro. Misschien denk u veel geld voor een Hoverboard skateboard. Een Hoverboard zagen we voorheen alleen in series of op Facebook maar inmiddels heeft de mini Segway kennis gemaakt met het grote publiek. Een Hoverboard kopen? Geschikt voor iedereen aangezien het bedrag aanzienlijk is verlaagd. Een betaalbare Hoverboardvoor een bedrag van €485,00 is natuurlijk fantastisch voor jong en oud. Liever minder geld uitgeven voor een dergelijke unit? Bekijk eens een self balance board voor een bedrag van €380,00. Een zelfde idee als een Hoverboard kopen maar voor een langere prijs. In de Nederlandse samenleving is de Hoverboard inmiddels ingeburgerd. Verderop hebben we het nog over Flyboards en andere luxe Segways maar dan is de Hoverboard toch echt de meest betaalbare trend. We wensen u veel plezier met de aanschaf van een Hoverboard om zelf de balanceren naar de supermarkt of uw kinderen lekker naar school te laten manoeuvreren tussen de lessen door of in de pauze.

Hoverboard

In eerste instantie werd de Monorover, Hoverboard genoemd maar dat botste met de serie Back to the Future. Later kreeg de Hovertrax solowheel de naam flyboard mee maar die kennen we weer van de afbeelding hiernaast. Flyboarden is ook een product en rage uit 2015 en te bestellen in onze webshop. Het product is alleen iets duurder in aanschaf dan de Monorover R2 omdat u al snel moet denken aan een ton. Een naam aan een populair product meegeven is dus niet zo makkelijk al iedereen zou denken. U kunt dus een  geschikte naam doorgeven als u een idee heeft. Om nog even terug te komen op de Hovertrax, hij weegt 13 kilo en is binnen een 2-tal uur opgeladen. Het is een vervoermiddel die valt onder lichttransport en waarschijnlijk ook aan het einde van 2016 te verkrijgen in Nederland.

nu bestellen

Klik hier om direct te bestellen >>>

Comments 5

  1. Post
   Author

   Beste Wim,

   Een hoverboard stond tijdelijk te koop bij Bol.com voor €750,00 euro.
   Inmiddels is een dergelijk board uitverkocht maar we houden jullie op de hoogte.

   Met vriendelijke groet,

   Team Royal Merchandise

  2. Post
   Author

   Beste Wim,

   Inmiddels zijn de nieuwe Hoverboards beschikbaar vanaf €579,00 euro.
   Alvast heel veel plezier met een superhoverboard.

   Met vriendelijke groet,

   RM

 1. Volgens mij klopt dit artikel niet, want de Monorover R2 en de Hovertrax zijn twee verschillende zelfbalancerende hoverboards. Voor de rest een prima inhoudelijk artikel (afgezien van de spelfouten, verkeerde zinsopbouwingen en missende punctuaties).

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *