de beste black friday aanbiedingen 2023

De Beste Black Friday Aanbiedingen 2023

de beste black friday aanbiedingen 2023

Je kunt bij ons terecht voor de beste Black Friday aanbiedingen 2023. Hier selecteren we per product de beste online deal met de hoogste korting. Zo gaan we de lijst van met de beste prijs voor een wasmachine, koelkast, sieraad tot de duurste online producten. Bijna alle aanbieders doen tegenwoordig mee met BF. We hebben de kortingscodes BlackFriday2023 al voorbij zien komen.


Je ziet op de afbeelding hierboven al een tal van voorbeelden in aanloop van deze dag. Het is goed om de prijzen de komende dagen in de gaten te houden. Wij zijn 3 maanden geleden begonnen door de prijzen in de gaten te houden. Dit hebben we gedaan voor de koffiezetapparaten tot wasmachines. Specifiek per dag van de Philips 2200 EP2220-10 tot Samsung The Frame 65LS03B 2022. Hier hebben we wel veel schommelingen in de prijs gezien.


In dit overzicht het volgende:

Hieronder de beste deal tot nu toe met de Google Chromecast met Google TV HD wit:

black friday google deal 2023

Altijd handig om deze te bestellen bij Bol.com. Als je op de winkelwagen klikt heb je de keuze uit 2 varianten. Je kunt gaan voor de 2K of de 4k variant. Dat je er maar 4 mag per klant zegt eigenlijk al genoeg. Of deze tijdens Cyber Monday nog steeds zo goedkoop is, blijft de vraag..

De Beste Black Friday Aanbiedingen 2023

De eerste deal hebben we gehad. Waar zullen we nu eens mee beginnen? Elektronica blijft leuk maar misschien beginnen we eens met een product met de hoogste korting. Hier slaan we overigens de verzorgingsproducten even over. Ga hieronder direct naar de beste deal van 2023. De vraag is dan nog of deze lekker is?:

black friday product met hoogste korting

Het is dus een damesparfum. De goedkoopste is de Guess Seductive 75 ml Eau de Toilette. Voor heren is het de David Beckham Instinct – 75ml – Eau de toilette met 63% korting. We gaan nu verder met de beste deals op het gebied van duurdere producten. Nu eerst een wasmachine, je zou deze maar precies willen kopen dan is dit je kans.

wasmachine deal tijdens black friday

Je hebt het goed gezien, het zijn inderdaad weinig beoordelingen. We twijfelde dan ook kort tussen deze en de AEG LF628600– 6000 serie ProSense® – Wasmachine – Energielabel A. Ze zijn even duur en beide energielabel A. Toch zijn we voor de Bosch WAN28278NL – Serie 4 – Wasmachine – Energielabel A die een hogere kortingspercentage heeft.

Een goede deal na een online zoektocht

Het gaat hier even niet om Black Friday of Cyber Monday. Game consoles doen vaker niet mee maar de games dan weer wel. Als je dus toch een goede deal wenst, hebben wij er 1 gevonden. Deze zal ook snel offline worden gehaald want het is goedkoper met spel dan een losse Playstation 5.

playstation 5 deal inclusief spel

Misschien hebben we toch het addertje onder het gras gevonden. Links staat lever je oude console in. Maar moet dat een PS4 zijn of mag je ook een brickgame unit inleveren? Na het bestellen kwamen we erachter dat het niet uitmaakt.

Kortingen en Acties tijdens Black Friday

Stel je hebt de PS5 hierboven gekocht, dan hoort daar natuurlijk ook een televisie bij. We vroegen online al welk product nu zou kunnen volgen. Veel volgers zijn benieuwd naar de scherpste deal van televisies tijdens Black Friday. Na lang speuren, hebben we een deal gevonden. Bij de grote aanbieders Coolblue en Bol.com zie je 3%, 4% en 5% korting. We moeten hier wel bij zeggen dat we de categorie smart tv niet al maanden volgen.

beste black friday televisie korting

Het is een groot formaat die alleen in die kortingen zit. Een uitzondering waar meer dan 10% korting wordt gegeven. Misschien kan je nog even wachten maar je weet het nooit. We vonden deze wel het vermelden waard. Nu komen we aan bij een hele bijzondere deal. Over het product JBL Partybox 310 was een hoop om te doen….we vertellen zo meer.

jbl partybox 310 deal waar veel om te doen is

Waarom is dit nu zo’n uniek product? De partybox stond online opeens bij Mediamarkt voor €549,-. Bij andere aanbieders was het €449 en dat is een normale prijs. Je snapt wel wat hier gebeurt? Ze gaan deze prijs tijdens Black Friday weer naar €429,- gooien zodat het een geweldige korting lijkt. Wij hebben hier gewoon gekozen voor Bol.com. Hier heb je deze voor €399. Dit is overigens een kleinere korting dan je hierboven gewend bent.