scootmobiel afikim breeze

Scootmobiel Breeze C4

De Scootmobiel Breeze C4 is nu te verkrijgen in de scootmobiel shop van Royal Merchandise. De grote scootmobiel is te vergelijken met de scootmobiel Royale en de Scootmobiel Duo Twist. Als u  de Breeze ziet dan vallen gelijk de vormen op. De gestroomlijnde en robuuste scootmobiel zorgen voor extra veiligheid in het verkeer.

scootmobiel breeze c4
Shop hier de Scootmobielen

Goedkope Scootmobiel 4 wiel

U wenst natuurlijk een scootmobiel die u niet laat staan met een lege accu of een scootmobiel die uw gewicht niet kan dragen. Met de Breeze C4 hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. De stevige scootmobiel kan absoluut tegen een stootje en kan een belasting aan van rond de 200 kilo. Over de gehele scootmobiel Breeze C4 is goed nagedacht. U heeft met de C4 Breeze een scootmobiel met extra beenruimte maar ook u zult de meest comfortabele ritten hebben. Bekijk het overzicht in de categorie Scootmobielen vergelijken. Bestel snel deze scootmobiel of bekijk ook eens onze opvouwbare scootmobielen.

scootmobiel afikim breeze

Scootmobiel Breeze C4

De afmetingen van de scootmobiel Breeze C4 zijn 165 cm lengte x 68 cm breed en een hoogte van 125 cm. Een goedkope scootmobiel met een geweldig actieradius en een geweldig design maakt scootmobiel rijden nu nog leuker. De vraag is altijd waar let ik op bij een scootmobiel kopen? Naast de prijs is het ook handig om te kijken welke opties beschikbaar zijn voor een scootmobiel. Wenst u een opvouwbaar model dan kunt u beter kijken bij het totaaloverzicht bij Bol.com. De Breeze C4 is vooral extra stevig ontworpen met gigantisch veel beenruimte.

Scootmobiel Afikim Breeze S4

Een vriendelijke te gebruiken scootmobiel met LCD scherm en een programmeerbare besturing. Zoals gezegd is deze stevig ontworpen met geweldige vering en voorzien van schokbrekers. De maximale snelheid van de C4 is 15 km/h. Een scootmobiel kopen voor in de stad? De Breeze C4 heeft een draaicirkel van 228 cm en een motorvermogen van 1350 Watt. De wielen aan de achterkant zijn 10 inch en de voorkant 6 inch. Uiteraard is ook de scootmobiel Breeze C4 te voorzien van de nodige accessoires om een scootmobiel te creëren naar eigen wensen.

Andere bezoekers bekeken ook: