opblaasbaar zwembad

Opblaasbaar Zwembad

Ga bij ons voor een opblaasbaar zwembad van het merk Jilong, Intex of andere merken! Bij onze aanbieder Bol.com heeft u deze dus morgen al in huis. Bekijk in onze zwembadshop ook eens de zwembaden zoals een Intex zwembad of Interline zwembad.

opblaasbaar zwembad jilong

Shop hier opblaasbare zwembaden

De temperaturen vragen om een zwembad in de tuin. Het goedkope zwembad heeft een opblaasbare rand en is verder verstevigd. De diepte van het badje is 106 cm. U kunt dus heerlijk genieten in de tuin met de familie of met vrienden. Uiteraard zijn de opblaasbare zwembaden te verkrijgen in diverse maten. U gaat via de button in dit geval naar Bol.com. We hebben in onze zwembadshop ook een Intex zwembad of Interline zwembad.

Chillen met de kinderen in de tuin? Ga voor een opblaasbaar zwembad

Een opblaasbaar zwembad van Jilong heeft altijd een lange levensduur. Het is eenvoudig om een goedkoop Jilong zwembad op te zetten en af te bouwen. Mocht het dus gaan regenen dan kunt u kiezen om een bad af te bouwen en de bovenkant leeg te laten lopen. In de shop is het ook mogelijk om een afdekzeil te kopen. De inhoud van de opblaasbare zwembaden is 11.620 liter. Tevens heeft het zwembad een doorsnee van 450 cm. U kunt dus gemakkelijk met 6 personen plaatsnemen. Let wel op dat de hele buurt in uw tuin wil zijn om te genieten van het pronkstuk.

Opblaasbaar Zwembad

Een Jilong zwembad wordt geroemd om het gemak en de levensduur. Een zwembad in de tuin kan binnen 15 minuten weer opgeborgen zijn. Uiteraard is het niet alleen het zwembad dat u krijgt. Sommige baden worden geleverd met tweezijdige trap, een reparatiekit en een grondkleed. Een grondkleed is ideaal om beschadiging van uw gazon tegen te gaan. Wanneer het extreem heet wordt zal een grondkleed zorgen voor extra bescherming. Een opblaasbaar zwembad te duur? We hebben uiteraard ook goedkopere varianten vanaf €9,00 zoals u hieronder ziet. De temperaturen zorgen dat de zwembaden heel snel gaan dus bestel snel.

opblaasbaar zwembad

Shop hier opblaasbare zwembaden

Zwembad in de tuin

Een zwembad in de tuin is natuurlijk iets voor de zomermaanden. Ideaal als u op vakantie gaat of om uw familie mee te verblijden. We hebben verschillende zwembaden voor in de tuin. Een Intex zwembad, Interline zwembad of Jilong zwembad zijn misschien wel de meest populaire zwembaden. U kunt jarenlang genieten van het stevige materiaal. Een zwembad in de tuin was nog nooit zo leuk met een kwalitatief zwembad waar u nog jaren mee vooruit kunt. Gaat u liever voor een inbouw zwembad of zwembad in huis dan kunt u contact met ons opnemen via info@royal-merchandise.com.

Comments

  1. Zelf vind ik het echt heerlijk een opblaasbare zwembad in de achtertuin. Wij hebben er een van Intex, die gaan we dit jaar zeker weer opzetten deze zomer.

Leave a Comment