Zwembad Polyester Elba

Een zwembad polyester Elba bij Royal Merchandise is ideaal voor de hele familie en dus een echte familie zwembad. Liever een goedkope zwembad bekijk in het overzicht zwembaden bijvoorbeeld een Intex zwembad of Interline zwembad. Houdt u ook niet van zwemmen in de omgeving waar u allemaal bekenden tegen komt. Het zwembad polyester Elba is een top zwembad voor in de tuin. De hoogwaardige modellen zijn echt een pronkstuk in uw tuin. De piek maanden zijn rond Juni en Juli wanneer de zomer in volle gang is en de kinderen een vakantie tegemoet gaan zien. De zwembaden bij Fonteyn worden grootschalig ingekocht en gaan dus zeer snel. Neem op tijd een kijkje om uw perfecte zwembad in huis te halen.

zwembad polyester elba

Shop hier luxe Polyester zwembaden

Zwembad Polyester Elba

Het zwembad polyester Elba is van hoogwaardig kwaliteit en extreem groot. Het zwembad komt niet voor niets uit de Elegance serie van onze aanbieder. Het is tevens mogelijk om een natuursteen rand bij het zwembad te krijgen voor een perfecte afwerking. Het betreft hier dus een inbouw zwembad. Veel van onze klanten hebben het zwembad polyester Elba geplaatst bij een hotel of B&B maar hij is uitermate geschikt als privé zwembad. De afmetingen van het zwembad zijn 1125 x 375 x 150 cm. U kunt zich dus wel voorstellen dat de tuin geschikt moet zijn voor een prachtig en luxe zwembad zoals deze. U kunt zelf de uitstraling bepalen van het zwembad met bijvoorbeeld een zwembadoverkapping zoals te zien is op de afbeelding.

Zwembad Kopen

Een zwembad kopen zoals het zwembad polyester Elba is een weloverwogen keuze. Het is natuurlijk ook mogelijk om een goedkoper zwembad te bestellen zoals en opblaasbaar zwembad, Intex zwembad of andere opblaasbare zwembaden. Het betreft zwembad in de tuin in diverse prijsklasse. Een geweldig populair zwembad is een Intex zwembad. Het betreft een goedkopere in de klasse zwembaden. Wenst u de luxe van een zwembad zoals de professionele zwemmers gebruiken dan is het zwembad polyester Elba of de andere online zwembaden in de categorie: zwembaden zeker uw ding.

Privé Zwembad

Een privé zwembad in de tuin willen we allemaal wel. U bent van harte welkom in onze zwembadshop. Wij hebben in ons assortiment betaalbare miljonairs producten zodat we allemaal kunnen genieten. Een zwembad niet genoeg dan kunt u naast een privé zwembad ook een sauna aanbiedingen! Een privé zwembad in dit geval het zwembad polyester Elba kan door de deskundige medewerkers van onze aanbieder direct worden geïnstalleerd. Het is zelfs mogelijk om de kleur aan te passen als u bijvoorbeeld een bepaalde kleur hanteert in uw tuin.

Zwembadoverkapping

Een zwembadoverkapping is een prachtig product om uw zwembad te beschermen tegen diverse weersomstandigheden. De constructie van de zwembadoverkappingen zijn verplaatsbaar dus u kunt gemakkelijk de schuiven naar achter plaatsen zodat het een zwembad in de open lucht wordt. Het is een eenvoudig systeem en extreem stevig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken voor vuil in uw prachtige zwembad. De constructie bestaat uit doorzichtig “glas” met in veel gevallen een houten constructie. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen bij onze partner.

zwembadoverkapping

Shop hier Zwembadoverkappingen

Zwembadshop

Onze online zwembadshop biedt populaire maar ook miljonairs zwembaden aan. Het betreft in dit geval niet alleen een zwembad maar bijvoorbeeld ook een zwembadoverkapping. Hoe is het zwembad polyester Elba eigenlijk opgebouwd? De eerste laag in het polyester zwembad is vuil afstotend. Een gel coat wordt gemengd met het polyester waardoor u jaren kunt genieten van het zwembad. De derde laag is een glasvezel mengsel waardoor het zwembad polyester Elba een sterke constructie heeft. De laatste laag is een isolatie laag zodat u heel veel energie bespaard. Naast het zwembad kunt u ook zwembadaccessoires aanschaffen en kunt heeft u de mogelijkheid om een solardouche in de tuin te laten plaatsen. Zoekt u meer verkoeling? Kies voor het Bestron Torenventilator zwart AFT760Z.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *