troy elektrische bakfiets

Troy Elektrische Bakfiets

Zoek je een 3 wiel bakfiets met zwarte bak? Ga dan voor een Troy elektrische bakfiets. In de fietsenwinkel een geweldig aanbod elektrische bakfietsen. De andere populaire cargo fietsen zijn de elektrische bakfiets Cargo of de duurdere Johnny Loco elektrische bakfiets. De bakfietsen zijn allemaal ontworpen om kinderen maar ook artikelen in de vervoeren. Een bakfiets is niet alleen populair in de stad maar ook zeker in de kleinere dorpen. Een bakfiets huren? Een goedkope bakfiets als de Troy bakfiets is het niet meer nodig een bakfiets te huren. Bekijk via onderstaande link waar u een de goedkope cargo bike voor de beste prijs kunt krijgen.

troy elektrische bakfiets

Troy Elektrische Bakfiets

De Troy elektrische bakfiets 7 versnellingen is zoals u kunt zien ontworpen met een mat zwarte kleur. De andere kleur voor dezelfde bakfiets is zilver. We gaan straks verder in op de specificaties maar belangrijk is een goed slot. Bakfietsen en dan vooral elektrische cargo bikes zijn populair om te stelen. Bestel een stevig slot en genieten jaren van deze prachtige elektrische bakfiets. Een vraag die veel wordt gesteld; wat zijn de afmetingen van de bakfiets? De Troy cargo bike beschikt over 4 zitplaatsen. Inclusief staal is de breedte 85 cm x lengte 220 cm. De bak feest de afmetingen breedte 62 cm x lengte 90 cm dus ruim genoeg voor een aantal kinderen of heel veel boodschappen. De hoogte is 52 cm dus veilig voor de kids.

cargo bike troy

Een fiets is een uniek vervoermiddel, de passagier is de motor

Cargo Bike Troy met zwarte bak

Een Troy bakfiets kopen is uiteindelijk voordeliger dan een bakfiets huren. Het eerste voordeel is dat de bakfiets kant en klaar wordt afgeleverd. Het scheelt dus al een hoop moeite. Niet goed geld terug en dat voor 100 dagen. U heeft ook nog een jaar garantie mocht uw bakfiets het plotseling begeven. De gehele elektrische bakfiets is voorzien van LED verlichting en is het frame gemaakt van staal. Een Troy bakfiets kopen staat dus garant voor kwaliteit. Een prachtige Troy elektrische bakfiets nu nog scherper geprijsd.

  • Bakfietsenmerk: Troy
  • Elektrische en normaal
  • Veilig voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *