Scootmobielen Top 5

We hebben hier de scootmobielen top 5 in onze mobiliteitsshop. Het is vooral gebaseerd op populariteit, comfort en natuurlijk ook de prijs. Een goedkope scootmobiel is bijvoorbeeld de opvouwbare scootmobiel Gogo 3 voor €749,00. Als u een scootmobiel koopt wilt u natuurlijk niet stil komen te staan op straat en de prijs is ook belangrijk. De top 5 scootmobielen bestaan uit gerenommeerde merken zoals Drive Medical, Afikim en Pride Mobility om een paar voorbeelden te noemen. U kunt ze bestellen bij Bol.com voor de beste prijs.

Koop bij bol.com

Scootmobielen Top 5

De scootmobielen top 5 om u te helpen een keuze te maken. We testen een aantal zaken en bekijken welke prijs kwaliteit verhoudingen zijn. Kunt u niet wachten? Bekijk het totaaloverzicht bij onze partner Bol.com. U hoeft zich nergens voor aan te melden. U kunt direct een keuze maken. We beginnen hieronder met nummer 5 van populairste scootmobielen.

Scootmobiel Cobra PL1300 | Nummer 5

We beginnen voor de grap een keer met nummer 5. We vinden hier de scootmobiel Cobra PL1300. Een prachtige sportieve scootmobiel met een uitstraling waar u tegen kan worden gezegd. Op het eerste gezicht vallen de velgen op en de sportieve lijnen.

scootmobiel cobra pl1300

Shop hier de Scootmobielen

De prachtige scootmobiel Cobra PL1300 heeft plek 5 zeker verdient. De scootmobiel kan 20 km/h, spaak velgen en volledig voorzien van LED verlichting. De prachtige scootmobiel in de scootmobielen top 5 is eenvoudig en veilig te bestellen. Deze wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. De Drive Medical scootmobiel is te verkrijgen in de kleuren rood en grijs.


Scootmobiel Sportrider Zwart | Nummer 4

In de scootmobielen top 5 vinden we op nummer 4 de Scootmobiel Sportrider zwart. Een unieke scootmobiel met een Harley Davidson uitstraling. Een scootmobiel met een snelle uitstraling.

scootmobiel sportrider zwart

Wederom een scootmobiel van het merk Drive Medical. Een cruiser met een maximale snelheid van 18 km/h. In het geval van de Sportrider zwart is de 3 wiel scootmobiel. Een echte sport scootmobiel voor jong en oud. Wenst u meer informatie klik van op nu bestellen en u rijdt binnenkort al op de scootmobiel Sportrider zwart.

Scootmobiel Supreme | Nummer 3

Als we kijken naar de scootmobiel Supreme vinden we deze in ook in de top 10. De scootmobiel Supreme wordt geroemd om de zachte prijs, zitcomfort en veiligheid. De top 3 scootmobielen wordt dus begonnen met een scooter voor een geweldige prijs.

scootmobiel supreme

Een compacte en goedkope scootmobiel is de Supreme. De afwerking met rode kleuren is ook beschikbaar in het grijs. Zoals u kunt zien betreft het wederom een Drive Medical scootmobiel. De maximale snelheid van deze compacte scootmobiel is 15 km/h. Uiteraard voorzien van LED verlichting en de scootmobiel kan gemakkelijk door de deur.

Scootmobiel Carpo 2 | Nummer 2

De scootmobiel Carpo 2 met een nummer in de naam waar deze ook te vinden is. We zijn met de scootmobiel Carpo 2 bijna aan het eind van de scootmobielen top 5. Bestel de scootmobiel hieronder of klik op de button bovenaan.

scootmobiel carpo

Shop hier de Scootmobielen

De scootmobiel Carpo champagne is een luxe uitvoering met een cruise seat. U zult dus altijd comfortabel van de natuur kunnen genieten. Een reserve ban met een mand voorop maakt de scootmobiel af. Voorzien van een LCD display en unieke uitstraling brengt de scootmobiel Carpo 2 op plaats 2.

Scootmobiel Breeze C4 | Nummer 1

De populairste en veiligste scootmobiel is de scootmobiel Breeze C4. Het is dan ook niet gek dat de scootmobiel op 1 staat in de scootmobielen top 5. Bekijk hieronder de specificaties van de robuuste scootmobiel Breeze C4.

scootmobielen top 5

Een Afikim scootmobiel is niet nieuw op de markt. De indrukwekkende scootmobiel voorzien van extra veel beenruimte en opbergruimte maakt het tot de nummer 1 in de scootmobielen top 5. We hebben werkelijk nooit eerder een scootmobiel gezien die zo robuust oogt. De scootmobiel met een maximum snelheid van 15 km/h is gemakkelijk te besturen.

Welke Scootmobiel moet ik nu kopen?

Wilt u een scootmobiel kopen maar waar moet u dan op letten? Buiten de prijs is handig om te bekijken of u de scootmobiel rond uw huis gaat gebruiken of liever mee wenst te nemen op reis. Een ander belangrijk punt als u een scootmobiel gaat kopen is het gewicht dat de scootmobiel kan dragen. Later gaan we ook nog in op het technische verhaal zoals de accuduur en andere technische aspecten. We hebben verder laten beoordelen zoals hierboven wat nu de top scootmobielen zijn.

Een scootmobiel is het verlengde van uw voeten

Het vreemde is dat geen opklapbare scootmobiel in de top 5 te vinden is. De test is gedaan op de de topmerken scootmobielen zoals Drive Medical, Afikim en Pride Mobility om een duidelijk beeld te geven. Een scootmobiel kopen gaat niet over 1 nacht ijs omdat het een flinke investering betreft. Een ander aspect waar u rekening mee kunt houden bij een scootmobiel kopen is de wettelijke snelheid. Een tweedehands scootmobiel laten we deze keer buiten beschouwing. We gaan straks ook nog in op de opvouwbare scootmobiel en een eventuele scootmobiel verzekering.

Outlet Online Scootmobiel

Een outlet online scootmobiel is ontworpen voor mensen die niet meer volledig mobiel zijn. U kunt denken aan ouderdom of door een ongeluk om een paar voorbeelden te noemen. Als u minder mobiel bent komt u onderweg een aantal uitdagingen nodig. De scootmobielen top 5 houdt dan ook rekening met bergachtige omgevingen en hellingen die moeten worden genomen. Toonaangevende scootmobiel merken zijn dagelijks bezig met het perfecte ontwerp van een scootmobiel. Een fabrikant die bijna iedereen wel kent is Drive Medical met een ruim assortiment scootmobielen. De eerste keuze voor een outlet online scootmobiel is vooral gebruik ik deze voor binnen of buiten. In uw huis moet de scootmobiel natuurlijk niet te groot zijn en buitenshuis is een stevige en veilige scootmobiel weer handig. Andere keuzes voor een scootmobiel kunnen zijn het aantal zitplaatsen en wanneer de scootmobiel vaak in de auto moet worden vervoerd dan zijn opvouwbare scootmobielen weer handig.

Opvouwbare Scootmobiel

We hebben het zojuist al genoemd een opvouwbare scootmobiel. Bent u veel onderweg en wordt u vaak opgehaald door familie en vrienden dan is een opklapbare scootmobiel extreem handig. Een groot voordeel van een opvouwbare scootmobiel is de prijs. Ze vallen daarom ook in de categorie goedkope scootmobielen. Een opvouwbare scootmobiel is al beschikbaar vanaf €849,00. Afhankelijk van de specificaties is een scootmobiel dus al beschikbaar voor nog geen duizend euro. Een groot voordeel van de opvouwbare scootmobiel is het inklappen van het stuur, het loskoppelen van het zitvlak zodat de scootmobiel gemakkelijk in de auto kan worden geplaatst. Waarom vinden we dan geen opvouwbare in de scootmobielen top 5? Het heeft vooral te maken met comfort en de stabiele wegligging. Het wil overigens niet zeggen dat de opvouwbare scootmobiel niet buiten kan worden gebruikt. De zetel van de scootmobiel is gemonteerd op een stalen buis. Het is dus eenvoudig om de stoel links of rechts vast te zetten. Ideaal om in huis met andere zaken bezig te zijn.

 • Scootmobielen en mobility scooters
 • Bekende merken: Drive Medical, Afikim en Pride Mobility
 • Winkels: Mangomobility.nl en scootplaza.nl
 • Opvouwbare en vaste
 • 3wiel, 4 wiel en 5 wielen

Comments 2

 1. Hallo meneer,

  Ik vroeg me af of u ook een overkapte scootmobiel heeft? Ik vind het namelijk vervelend als mijn krullen nat worden als ik aan het rijden bent..

  Vriendelijke groet,

  Guido Weber

  1. Post
   Author

   Beste Guido,

   Hartelijk dank voor uw reactie. Vervelend als uw krullen nat worden. We hebben 1 overdekte scootmobiel en wel de scootmobiel Shoprider Cabin. U kunt anders altijd nog een paraplu pet in combinatie met een schootkleed bestellen.

   Met vriendelijke groet,

   Royal Merchandise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *