Samsung Smartwatch Gear S3 Frontier

Samsung Smartwatch gear s3 Frontier kopen? Bij Royal Merchandise geweldig op te geven of te krijgen. Bekijk ook nog het overzicht horloges heren kopen om een perfecte keuze te maken.

samsung smartwatch gear s3 frontier

Shop hier de Smartwatches

U kunt natuurlijk ook uzelf verwennen met deze prachtige Samsung herenhorloge in het zwart. Bent u niet tevreden met de prijs klik dan naast de afbeelding op de Samsung Smartwatch gear s3 Frontier en u vindt een totaaloverzicht van deze goedkope Smartwatches. Het overzicht herenhorloges geeft ten alle tijden de nieuwste en echte fashion mannen horloges weer. Andere horloges heren zijn bijvoorbeeld een Armani horloge en veel meer horloge merken die in de toekomst worden aangeboden. U kunt ook denken aan een horloges grote klok zoals een Diesel DZ7314 horloge of Mykronoz Zewatch Smartwatch.

Samsung Smartwatch Gear S3 Frontier

Het bovenstaande Samsung horloge heren betreft een Samsung Smartwatch gear s3 Frontier gekenmerkt door status en kwaliteit. Het materiaal van het glas is bijvoorbeeld kunst saffierglas met een zwarte kastkleur. Verder zijn de wijzers in het wit en is de leren band zwart. ETA autimatic 2894 heeft het uurwerk verzorgd van de horloge heren. Een veel gestelde vraag is of de Samsung watch ook waterdicht is? U kunt uw handen wassen met de horloge om maar meer dan dat wordt niet aangeraden. De afmetingen van de Horloge Samsung Gear S3 zijn 4,36 cm kast en een dikte van 1,14 cm. Zoals u al kon zien worden datum en dag ook weergegeven. Andere specificaties zijn: een ronde kastvorm, een band van echt leer en de sluiting betreft een clip.

Shop hier de Smartwatches

Frontier Smartwatch Samsung Horloge

Een Samsung samrtwatch is een item voor iedere horloge liefhebber. Bekijk in de films hieronder de eigenschappen van een Smartwatch Samsung Horloge. Uiteraard ook geschikt als cadeau voor hem of voor Vaderdag. U betaalt voor deze prachtige en kwalitatief hoogstaande horloge geen verzendkosten en u krijgt tevens 2 jaar garantie. Is dit alles? Nee, u krijgt ook 14 dagen bedenktijd als u liever gaat voor een andere goedkope smartwatch of u krijgt uw geld terug. Het is tevens mogelijk om bij onze aanbieder te sparen voor punten. Het voordeel kan soms oplopen tot 50% van uw aanschaf. Alvast heel veel plezier met deze prachtige Samsung Smartwatch gear s3 Frontier. Heeft u nog vragen laat het dan weten via info@royal-merchandise.com.

  • Smartwatches
  • Merk: Samsung
  • Type: Gear S3 Frontier
  • 4.36 cm kast
  • Aanbieder: Coolblue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *