LG 55 Inch TV

Een LG 55 inch tv ook wel LG 55UH850V 3D smart-tv kan nu nog makkelijk worden besteld in de televisieshop van Royal Merchandise. Wij houden de televisies bij van onze partners zodat u niet verder hoeft te zoeken naar een perfecte televisie. De LG 55 inch tv die wij hebben geselecteerd is de LG 55UF680V Ultra HD TV. Een prachtige goedkope LG televisie die uw woonkamer echte bravoure meegeeft. Een LG 55 inch tv wil zeggen een doorsnee van 139,7 cm. Het is dus wel van belang om wat ruimte te creëren alvorens de Ultra HD TV wordt geplaatst. Zoekt u een grotere televisie bekijk dan eens de LG 65EG960V Oled Curved TV en LG 84 Inch 84UB980V.

lg 55 inch tv

Shop hier de Televisie

LG 55 Inch TV Kopen

Een LG 55 inch tv kopen? De Ultra HD televisie heeft een resolutie van 4 keer HD met een overweldigend aantal pixels van 8,3 miljoen. Een beeldkwaliteit die vele malen beter is dan een standaard LCD scherm. Wanneer u films, series of een voetbalwedstrijd aan het kijken bent is het beeld scherper dan dat u gewend bent. Dankzij de LG Upscaler krijgt het blote oog nog meer details te zien dan voorgaande platte televisies.

LG 55UH850V 3D smart-tv

Hieronder volgen een paar belangrijke LG 55UH850V 3D smart-tv specificaties.

  • IPS scherm
  • Wijdere kijkhoek
  • 4K ultra HD
  • 8,3 miljoen pixels
  • Scherm: 139,7 cm
  • HDMI poorten: 3
  • USB poorten: 3
  • WIFI en Wireless technologie
  • Smart TV

Bij onze aanbieder Expert.nl kunt u nog meer LG 55UF680V Ultra HD TV specificaties krijgen en u kunt in de veilige omgeving direct de LG 55 inch tv bestellen.

Smart TV Kopen

Een Smart tv kopen? Wat is eigenlijk een smart tv? Een Smart tv wil zeggen dat u direct gebruik kunt maken van het internet of internetfuncties op uw televisie. De LG 55 inch TV kan daar dus ook gebruik van maken net als veel andere LG televisies. Een smart tv stamt al af uit 2007. In het begin werd het toen nog door LG, NetCast genoemd. In het begin was het vooral handig om films en series te kopen vanuit de luie stoel. Een smart tv kopen heeft dus wel consequenties voor de goede oude videotheken. Inmiddels zijn alle videotheken in Nederland failliet. Bij LG kunt u dus via uw smart tv gebruik maken van de 3D software. Een Smart tv kopen kan eenvoudig bij onze aanbieder.

Ultra HD LG Televisie

Een Ultra HD LG televisie is tegenwoordig uitgerust met een perfecte beeldkwaliteit. U kunt zelf de proef op de som nemen door een oudere LG televisie naast de nieuwe te zetten en het verschil te bekijken. Tegenwoordig ziet u tijdens een film alle details van zweetdruppels tot een scherpe 3D sfeer. De LG 55 inch tv is ook voorzien van Ultra HD. U kunt dus genieten van een 4 keer beter beeldkwaliteit dan voorheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *