iva venti scooter

Iva Venti

Een kleine en gekleurde Iva Venti kopen? Bekijk naast de Venti ook eens de Iva Roma scooter in onze scootershop! De Iva Venti wordt in de volksmond ook wel goedkope stadsscooter of retro scooter genoemd. Het uiterlijk van de Iva is natuurlijk één en al Italië. Geen wonder dat het een populaire scooter in Amsterdam en omstreken is. De volledige naam van de scooter is Iva Venti 50 en te verkrijgen in diverse kleuren en soorten. De zuinige 4-takt motor maakt de Iva Venti een zuinige stadsscooter. Uiteraard ook ideaal voor woon werkverkeer of kleine ritten. Vergelijkbare retro scooters in onze scootershop zijn de Milano scooter retro en de goedkope scooter. Nu extra laag geprijsd en daarom alleen de bestellen online.

iva venti scooter kopen

Shop hier vervoermiddelen

De Iva Venti 50 kopen?  De Venti is zoals u kunt zien op de afbeelding voorzien van een strak design. De retro scooter is tevens te verkrijgen in het wit en mat zwart. U kunt gemakkelijk doorklikken via Scooters om het totaaloverzicht te bekijken. Uiteraard kan ook de Iva Venti 50 worden voorzien van extra scooteronderdelen. U kunt denken aan een windscherm of bijvoorbeeld bijpassende voetsteunen. Zoekt u een scooter met een klassieke uitstraling? U bent aan het juiste adres met de Iva Venti 50. De lage prijs is tevens een voordeel om lekker te genieten van de buitenlucht.

Iva Venti 50 Kopen

De Iva Venti kopen kan gemakkelijk bij onze aanbieder. Uw scooter wordt tevens rijklaar gemaakt en een kentekenbewijs en ketenplaat worden natuurlijk meegeleverd. Zoekt u een retro scooter om gezien mee te worden dan is ook deze goedkope scooter ideaal om de shinen in de stad. De prijs heeft te maken met de afwerking. Een veelgestelde online vraag die een keer moet worden beantwoord. Uiteraard is de veiligheid van Venti 50 geweldig in orde. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Een Iva Venti 50 kopen kan gemakkelijk in een veilige omgeving van onze partner. Een Vespa scooter om een voorbeeld te noemen is al meer dan 80 jaar onder heven aan diverse uitstralingen. U betaalt bij een Vespa scooter uiteraard ook voor de naam. De kwaliteit van de Iva Venti 50 is niet iets om zorgen over te maken. Al jaren wordt getest met de nieuwste technologieën dus u kunt ook met deze scooter veilig te weg op.

Zoals gezegd is de Iva Venti 50 een echte retro scooter. Wat wil een retro scooter precies zeggen? Het betreft in het geval van een retro scooter en dus ook de Iva Venti 50 vooral de uitstraling. Als sinds de jaren 60 is een retro scooter geweldig populair. De uitvoering is een 25 km/h wat dus betekent dat u geen helm op hoeft! Een retro scooter wordt ook wel stadsscooter genoemd omdat deze heerlijk is te gebruiken voor klein afstanden maar natuurlijk ook voor langere afstanden. U heeft opbergruimte genoeg in de Buddy seat en de Venti 50 is heerlijk wendbaar in het verkeer. Uiteraard is ook gelet om de medepassagier die genoeg ruimte en houvast heeft op de scooter.

Iva Scooters Online

De Iva scooters online en in dit geval een Iva Venti 50? U bent verzekerd van perfecte kwaliteit en de zuinige scooter is uitgerust met 10 inch banden dus lekker kort op de weg. De koeling van de Iva is luchtgekoeld en te verkrijgen in diverse kleuren. Het is een lichtgewicht onder de scooter van 750 kilo wat de scooter geweldig zuinig maakt. U kunt 40 kilometer vooruit met 1 liter benzine! Kortom u zult geen spijt hebben van een Iva kopen. U heeft 1 jaar garantie op de Iva scooters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *