Iva Roma Scooter

Zoals je hieronder kunt zien is de Iva Roma scooter in diverse kleuren te verkrijgen. Scooters kopen kan gemakkelijk in onze scootershop van Royal Merchandise. Een vergelijkbare goedkope scooter is de Iva Lux. De basis voor de Iva Roma scooter is gelegd in het jaar 1960. In Roma stond op iedere hoek van de straat wel een retro scooter.

iva roma scooter kopen

Shop hier vervoermiddelen

Het fenomeen retro scooters stampt uiteraard af van de Vespa scooters. De lampen voor en chrome afwerking zorgen voor een indrukwekkende binnenkomst met deze Iva scooter Roma. De brandstof in de Roma is benzine 95 loodvrij. En het betreft een scooter met maximale snelheid van 25 km/h. U heeft dus geen helm nodig om de Iva Roma te besturen. Een pittige en retro uitstraling met een 4-takt motor.

Iva Roma Scooter

De Iva Roma scooter in onze scootershop is te verkrijgen in diverse kleuren. Zoekt u naast deze witte en buiten de Iva Roma scooter een andere kleur dan kan het in de kleuren wit en blauw, wit en oranje, champagne en roze met zwart om een paar voorbeelden te noemen. Zoekt u een andere retro scooter bekijk dan eens de Iva Venti. Alle Iva scooters hebben de retro uitstraling die zo populair is geworden. De prijzen van de Iva scooters ten opzichte van de Vespa scooters liggen gigantisch laag. U heeft al een Iva Venti vanaf €899,00.

Alle scooters bij onze partner Bol.com worden geleverd met kentekenbewijs en registratie om zeker te zijn dat u direct te weg op kunt. Uiteraard kunt u de Iva Roma scooter ook nog personaliseren met een windscherm en andere scooter accessoires. De kwaliteit van de Iva Roma is geweldig u kunt dus met een gerust hart de Iva Roma kopen. Uiteraard wordt de Iva Roma scooter gratis thuis afgeleverd. U kunt al binnen een paar dagen gebruik maken van deze fantastische scooter.

Iva Scooters

Onze scootershop is inmiddels voorzien van een aantal prachtige Iva scooters. Ideaal als u liever niet teveel geld wil uitgeven voor bijvoorbeeld een Vespa dan is de Iva scooter een prachtige oplossing. Een fraai uiterlijk en een lange levensduur zijn belangrijk voor de Iva scooters. Bestel vandaag nog een Iva scooter en u kunt als spoedig gebruik maken van deze veilig scooter. De Iva scooters worden namelijk al jaren getest op veiligheid en comfort. Waarom is de Iva scooter zo goedkoop? Het merk is minder bekend maar de materialen zijn van een geweldige kwaliteit. Een goedkope Iva scooter met een perfecte kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *