sparta double i 2018

Goedkope Elektrische Tandem Sparta Double I

De bijzondere lange fiets met naam goedkope elektrische tandem Sparta Double I is er weer in de fietsenwinkel. Qua prijs en kwaliteit te vergelijken met de Azor elektrische tandem. De bijzondere elektrische fietsen is speciaal ontworpen voor twee personen. Sparta maakt al jaren fietsen en zijn inmiddels ook marktleider als het gaat om E-bikes of elektrische fietsen. U kunt ook kiezen voor een elektrische fiets zoals de elektrische fiets classic 3 speed nexus shimano wit. Bekijk hieronder waar u de Sparta tandem Double elektrischbij Bol.com voor de beste prijs.

goedkope elektrische tandem sparta double i

De Sparta elektrische tandem die voluit Sparta Double i 2018 elektrische tandem wordt genoemd is populair door de prijs en omdat het een elektrische tandem betreft. De ION voorwielmotor zorgt ervoor dat u alle weersomstandigheden kunt verslaan en ook bergopwaarts is eenvoudig met extra trapondersteuning maar ook zonder. De veilige elektrische tandem is voorzien van veel extra’s voor lang maar ook korte ritten. De tandem is tevens voorzien van 8 versnellingen en geweldige led lampen mocht u het donker trotseren. We wensen u vanaf hier veel plezier met de goedkope elektrische tandem Sparta Double I en bekijk hieronder een totaaloverzicht goedkope Sparta E-bikes.
sparta double i 2018

Goedkope Elektrische Tandem Sparta Double I

De Sparta Double I elektrische tandem is natuurlijk weer te personaliseren met diverse accu’s en accessoires om de fiets helemaal eigen te maken. U kunt zelfs kiezen voor een ION motor tot wel 210 kilometer. De accu is eenvoudig te verwijderen en kan zo binnen worden opgeladen. Een goed slot is misschien handig om uw goedkope elektrische tandem Sparta Double I te beschermen tegen ontvreemding. Bekijk het overzicht elektrische fietsen van www.royal-merchandise.com. De totale lengte van de Elektrische tandem Sparta is 240 cm. Bekijk alle informatie betreffende elektrische tandems bij fietsenwinkel.nl. Niet zeker van je zaak? Bekijk dan ook een elektrische fiets met lage instap Brinckers.

  • Elektrische tandems en e-tandems
  • Lage instap
  • Variant: Double i

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *