giant prime e-bike dames kopen

Giant Prime E-Bike Dames

Een geweldig populair in de lijn is een Giant Prime E-Bike dames E-1 dames samen met de Sparta ION E speed zijn comfortabele, elektrische stadsfietsen. Een vergelijkbare damesfiets is de Gazelle Orange C7 dames fiets welke ook in het zwart is te verkrijgen.

giant prime e 1 e-bike

Elektrische Fiets met Lage opstap
Zo is de Giant Prime E-Bike dames E-1 goed te omschrijven. De veringen op de voorvork en op de zadelpen zorgen er voor dat u de oneffenheden van het wegdek nauwelijks voelt. De fiets heeft een lage instap die het opstappen erg makkelijk maakt. Dat geeft een zeer comfortabele fietservaring. De fiets zo is ontworpen dat er allerlei elektrische fiets accessoires makkelijk op aan te brengen zijn. Een fietstas bijvoorbeeld. Juist dit maakt dat de Giant Prime E-Bike dames E-1 een uitstekende fiets is voor het dagelijkse gebruik. Op en top een stadsfiets. Bekijk het totaaloverzicht elektrische fietsen.

Giant Prime E-Bike Dames E-1

De Giant Prime E-Bike dames E-1 is te verkrijgen in zowel een dames als heren variant. In dit geval betreft het een Giant elektrische damesfiets met dezelfde goede eigenschappen als de elektrische herenfiets. In vergelijking met de meeste andere elektrische fietsen is de Giant Prime E-Bike dames E-1 lichter van gewicht. U kunt de fiets makkelijk aan de hand nemen in het verkeer. Beide Giant Prime E 1 e-bikes zijn voorzien van de unieke Yamaha middenmotor die zeker de kwaliteit ophoog schroeft. Een totaaloverzicht elektrische fietsen of E-Bikes vindt u bij fietsenwinkel.nl.

giant prime e-bike dames kopen

Elektrische E-fietsen Giant

De Giant Prime E-Bike dames E-1 met 8 versnellingen kunt u zelf bepalen in hoeverre u de motor gebruikt. Een groot voordeel is dat het fietsen zonder ondersteuning niet zwaar is, iets wat bij veel andere elektrische fietsen wel het geval is. De accu heeft een bereik van bijna 120 kilometer. Daar kunt u een flinke tocht mee maken. Het is bevestigd onder de bagagedrager. Een eenvoudige plek om bij te kunnen en makkelijk los te maken om weer op te laden. Een heel sterk punt van de Giant Prime E-1. Altijd al op een elektrische fiets Giant willen rijden dan is het nu uw kans met een korting van wel 600 euro.

Kortom, deze elektrische fiets Giant is een tweewieler waar u veel plezier van zult hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *